Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg d1.jpg 1111Rik.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg IMG_2420.jpg
 

Sponsor mogelijkheden

MMHC Voordaan heeft 2.000 leden, wekelijks bezoeken 4.000 mensen Voordaan. Voordaan is een "familie" vereniging maar in omvang inmiddels de tweede hockeyclub in de provincie. Voordaan biedt een podium voor naamsbekendheid, marketing en communicatie met de doelgroep. #SamenVoordaan is het motto bij alle activiteiten.

De ambities van Voordaan op Tophockey, Senioren, Jeugd, maar ook op gebied van accommodatie overstijgen de inkomsten uit contributie. Sponsoring is belangrijk, die op dit moment 10% van de inkomsten genereert.2019-2020 tophockey jeugdteams

BasisvanVoordaan

Sponsoren zijn lid van de BasisvanVoordaan (business club = BasisvanVoordaan). Voor de BasisvanVoordaan organiseert de sponsorcommissie zes evenementen per jaar rondom (Top)hockey, een bedrijfsbezoek of een diner. #SamenVoordaan is ook van toepassing op ons sponsorbeleid. We betrekken onze sponsoren actief bij het formuleren van de plannen.

Wat doen de huidige sponsoren bij Voordaan?

  • Hoofdsponsoren
  • Shirt- en teamsponsoren
  • Bordsponsoren veldhockey
  • Bordsponsoren zaalhockey
  • Voordaan hockeymateriaal
  • Partner sponsoring in natura
  • Supporters

…..Hoofdsponsoren

Hoofdsponsoren krijgen een prominente exposure op Voordaan en ondersteunen Voordaan financieel substantieel. Voorbeelden zijn shirtsponsoring van Heren 1 en Dames 1 of het vernoemen van een veld naar de hoofdsponsor.

Shirt- en teamsponsoring

Het is mogelijk om shirts van teams te sponsoren. De wedstrijdshirts worden via de shirtpartner van Voordaan aangeschaft. De shirtsponsor betaalt twee jaar een vergoeding aan Voordaan en teams beschikken over shirts.


2018 Nieuw tenue

Jassen, truien, hockeytassen enzovoort voorzien van Voordaan logo worden aangeschaft bij dezelfde shirtpartner. Deze partner heeft exclusief het recht op het gebruik van het logo van Voordaan op kleding.


Bordsponsor

Een bord langs veld 1,2,3, 4 of één van de kleine velden naast het clubhuis. Wij geloven in het combineren van een sponsorbord met andere zaken, tevens is het belangrijk om zelf zichtbaar te zijn als sponsor op Voordaan. De start van een seizoen is hiervoor bijvoorbeeld een goed moment. De sponsorbijdrage is exclusief de eenmalige kosten voor de productie van een bord.


Zaalsponsor

Sinds seizoen 2019-2020 heeft Voordaan een eigen blaashal voor zaalhockey in de Bilt. Hier kan u als bordsponsor zichtbaar te zijn ook sponsoring in natura is mogelijk. Bijvoorbeeld middels sponsoring van zaalmateriaal of materieel bij de opbouw van de hal.


2019 Blaashal voor zaalhockey


Voordaanmateriaal

Sponsoren willen steeds vaker concreet bijdragen aan Voordaan en zien waar hun sponsorbijdrage aan wordt besteed. Wij proberen hierop in te spelen. De jaarlijkse sponsorbijdrage wordt gebruikt om de materialen te bekostigen plus een bijdrage aan Voordaan als geheel.

We koppelen hiermee de sponsor aan Voordaan en hockey op een wijze die past bij de sponsor. Met name in deze categorie willen wij hard groeien het komende jaar. We staan open voor ideeën.


Partners

Partners van Voordaan zijn partijen die diensten of producten aan Voordaan leveren. Dit heeft betrekking zaken die Voordaan nodig heeft om als vereniging te kunnen bestaan. Voorbeelden zijn de inrichting van het complex of clubhuis, levering van onderhoudsmachines en financieel of juridische diensten.
Supporters

Veelal leden die een (extra) financiële bijdrage leveren aan Voordaan of aan een specifiek team/doel, zonder daar verdere naamsbekendheid aan te geven.

Sponsorbijdragen

De overeenkomsten met sponsoren worden aangegaan voor een vaste periode van drie jaar. De bedragen voor bordsponsoring zijn inclusief het lidmaatschap van de basisvanvoordaan.

Bijdrage per jaar 2019-2020

Hoofdsponsor

maatwerk

BasisvanVoordaan

500,-

Bordsponsor veld 1

1.350,-

Bordsponsor veld 2

1.000,-

Bordsponsor veld 3 en 4 en inspeelveld

750,-

Bordsponsor zaalhockey
(eenmalige bijdrage voor 3 seizoenen)

1.250,-

Shirtsponsor per lijn en breedte team

maatwerk

Voordaan hockeymateriaal

kosten +

Partnersponsor in natura

maatwerk

Supporter

500,-


Volgen….

Volg de BasisvanVoordaan sponsoractiviteiten op Instagram, Facebook en Twitter @BasisVanVoordaan. Hoe meer aandacht voor onze sponsoren en Voordaan hoe beter het voor ons allemaal is, #samenvoordaan

De sponsorcommissie van Voordaan ([email protected])