Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
1111Rik.jpg clubhuis Voordaan.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg IMG_2420.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg
 

Vrijwilligers

ACTUELE VACATURES 

* Horecamedewerkers
* Vrijwilligerscoördinator
* Leden Evenementencommissie
* Lid Commissie Positieve Sportcultuur

Communicatiecommissie
* Lid Communicatiecommissie:  jeugd
* Oproepkracht Communicatie: Digital Content Creator
* Oproepkracht Communicatie: Coördinator fotografie

Ondersteuning H1 en D1
* MVA – manusje van alles
* Clubwatcher
* Speaker Heren 1
 
Uitgebreide beschrijvingen vind je hieronder (scroll verder)

Horecamedewerkers
Hou je van gezelligheid en weet je van aanpakken? Kom dan werken achter de bar bij Voordaan. Hier werken twintig jonge enthousiaste mensen in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar. 

Op zaterdag bestaat je werk voornamelijk uit het tappen van 100+ koffie, 50+ kannen limo en het bereiden van (team)lunches. Op zondag start de dag met koffie & broodjes voor seniorenteams, maar al snel zijn de kannen bier met bitterballen niet aan te slepen. Organiseren we evenementen zoals een Super Sunday of een themafeest, dan is dat de dag dat jij jezelf wilt inroosteren. Met elkaar bouwen we een mooi feest voor onze leden en bezoekers! 

Ben je 17 jaar of ouder, heb je al (enige) ervaring in de horeca en ben je een vaste avond in de week beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou. 

Ben je 15 jaar, wil je het horecavak juist leren? Ook dan is er geen betere plek dan Voordaan. Je werkdagen zijn op zaterdag en/of zondag. Salaris is volgens horeca-CAO.

Meer weten? Spreek horecamanager Chris aan op de club of mail naar [email protected] 

================================

Vrijwilligerscoördinator
Ben jij altijd al die verbinder, regelaar en netwerker geweest? Dan is de rol als vrijwilligerscoördinator jou op het lijf geschreven! Want zonder vrijwilligers geen club, dat realiseer jij je als geen ander. Samen Voordaan is jouw lijfspreuk. Je bedenkt de juiste acties om leden of ouders van leden te koppelen aan een vrijwilligersrol. Een leuke klus, want we hebben zo’n 20 actieve commissies. Vaak zorgen commissies zelf voor vervanging, maar ook kunnen ze jouw hulp inroepen. 

 Jij zorgt voor een warm welkom, registreert vrijwilligers in het ledensysteem, en helpt de nieuwe vrijwilliger zijn of haar weg vinden binnen Voordaan. Eenmaal binnen, dan weet jij wat je moet doen om ze te houden. Precies! Waarderen en belonen: je organiseert samen met het bestuur de vrijwilligersborrel, jaarlijkse vrijwilligers-bbq en uitreikingen van de trofeeën. 

Het leuke aan deze rol: de kick om de juiste mensen aan de juiste commissie te koppelen. Vaak ben je daarbij getuige van het ontstaan van dierbare vriendschappen.

Per wanneer: je draait per direct mee. Vanaf het nieuwe seizoen doe je de taken zelfstandig.
Tijdsbesteding: de functie vergt gemiddeld 2 uur per week, met een piek aan het begin en einde van het seizoen.

 Denk jij, wat een toffe klus? Stuur dan een mail naar [email protected]

================================


Leden Evenementencommissie
Houd je van een feestje, gezelligheid, organiseren en plannen? Dan is de Evenementencommissie echt iets voor jou. 

Deze commissie bestaat uit ouders van jeugdleden en (jong)senioren en hopelijk binnenkort ook uit veteranen (D/H). 

Met deze gezellige commissie geef je vorm aan de evenementen jaarkalender. Voor elke doelgroep binnen de club faciliteren we een event. Het seizoen trappen we samen af met het event Start of the Season. Als commissie organiseren we dit zelf. Zo ervaar je meteen hoe het in zijn werk gaat. Vervolgens gaan we op zoek naar andere Voordaners en ouders die eenmalig een evenement willen organiseren. Denk aan: Schlager Sunday, Jeugd-diners, Familietoernooi, Thé Dansant, Glow in the Dark toernooi, enzovoort. 

Het is een leuke manier om (andere) mensen te leren kennen binnen de club en samen te bouwen aan een stabiele commissie. Denk je nu, ik kan niet structureel tijd vrijmaken voor de commissie maar wil best incidenteel of één keer helpen. Geen probleem! Ook dan zijn we heel blij met jou.

Tijdsbesteding: Wisselt per event. 

Interesse? Meld je aan of vraag meer informatie via: [email protected]

================================

Lid Commissie Positieve Sport Cultuur
De commissie Positieve Sport Cultuur speelt een essentiële rol bij een van de belangrijkste kernwaarden van Voordaan: het bieden van een veilige, positieve en sportieve omgeving. 

In deze energieke commissie is afgelopen seizoen nieuw leven geblazen. Sindsdien is de gedragscode geherformuleerd, het veiligheidsbeleid geprofessionaliseerd en zijn we van 2 vertrouwenscontactpersonen naar 3 gegaan. Ook werd in navolging daarvan de positiviteitscampagne voor de jongste jeugd geïntroduceerd (de blauwe kaart). 

De commissie bestaat uit 6 leden en is op zoek naar versterking. We zoeken iemand die affiniteit heeft met pedagogiek, didactiek of psychologie en het leuk vindt om daar hands-on mee bezig te zijn.

Herken jij je in dit profiel? Bekijk dan de uitgebreide vacaturetekst in de bijlage en neem contact op via e-mail: [email protected]

====================================


COMMUNICATIECOMMISSIE

Lid Communicatiecommissie - jeugd
Lijkt het jou leuk om actief met het Dagelijks Bestuur Jeugd (DBJ) mee te denken over de communicatie? Ben je goed in het omzetten van informatie in lekker leesbare teksten voor op de site van Voordaan, de app en socials? Dan zoeken we jou! 

Tijdsbesteding: Het varieert van enkele weken niets tot adhoc 1 uur per week. We werken volgens een jaarkalender. Elke 3 weken sluit je aan bij de DBJ vergadering. Piekmomenten vinden plaats aan het begin- en einde van het seizoen.
 
Interesse? Neem voor 1 maart 2023 contact met ons op. Dan kun je direct aan de slag. Mail Dorrit Peters [email protected] of bel/app: 06 - 18 471438 of Mirjam Copier  [email protected]================================


OPROEPKRACHT: Digital contentcreator
Ben jij een echte digital? Werk je graag achter de schermen in een contentsysteem en ben jij handig met digitale programma’s zoals Canva? Heb je af en toe eens een uurtje over en vind je het leuk om losse klusjes op oproep basis te doen? Dan kunnen we je hulp heel goed gebruiken.

Op korte termijn zoeken we iemand die profielfoto’s van Heren 1 en Dames 1 in het ledensysteem (LISA) kan uploaden zodat ze zichtbaar worden op onze website of het maken van profiel pictogrammen voor teamapps. Tijdsbesteding maximaal 3 uur. Help je mee? #samenvoordaan.

Tijdsbesteding: Oproepbasis. Interesse? Mail Dorrit Peters [email protected] of bel/app: 06 - 18 471438
 
                         ================================

Coördinator fotografie
Heb je affiniteit met fotografie en ben je gestructureerd? Word dan onze coördinator fotografie. 

Er vinden mooie activiteiten plaats op onze club. Vaak blijven beelden achter op privécamera’s of raken ze zoek in een ontoegankelijk archief. Dat is zonde. Voor het borgen van de clubhistorie vinden we het belangrijk dat deze beelden niet verloren gaan. Tegenwoordig hebben we de luxe van een kleine pool van fotografen die we per oproepbasis inzetten om beelden te schieten. 

Jouw opdracht is overzichtelijk: Op basis van een selectie van de activiteitenkalender coördineer je fotoshoots van noemenswaardige activiteiten zoals Super Sundays, familietoernooi, jeugdevents, ALV, kampioenenhuldiging en andere sportieve en gezellige activiteiten. Aan het begin van het seizoen coördineer je de team-en commissie foto's en beeld voor het Voordaanmagazine. Je regelt de fotograaf en tot slot zorg je ervoor dat ze op de juiste plek wordt bewaard (Google Drive Voordaan). 

Lijkt je dit leuk? Neem voor 1 maart 2023 contact met ons op. Dan kun je direct aan de slag.

Tijdsbesteding: Verschilt per activiteit. Gemiddeld vinden er 2 evenementen per maand plaats. Naar verwachting kost het je 4 uur per maand. 

Interesse? Mail Dorrit Peters [email protected] of bel/app: 06 - 18 471438

================================

ONDERSTEUNING HEREN 1 EN DAMES 1
Dit seizoen speelt Heren 1 in de Tulp Hoofdklasse. Dat betekent meer publiek, verplichtingen vanuit de hoofdklassesponsor en veel media-aandacht. Elke wedstrijd is live te volgen op tv via ViaPlay. Dat vraagt om een strakke organisatie en coördinatie van een H1-wedstrijddag. We hebben al een leuke set met mensen bij elkaar, maar we kunnen nog een aantal liefhebbers gebruiken. We zijn op zoek naar:

MVA – Manusje Van Alles
Ben je handig, heb je spierballen en vind je het leuk om fysieke arbeid te verrichten? Dan zoeken we jou. Ben je meer het coördinerende type, een regelaar en ken je de mensen met spierballen? Dan leggen we de organisatie graag in jouw handen. 

Wat moet er gebeuren: De week voor de wedstrijd van Heren 1 plan je externe verkeersregelaars in, een dag voor de wedstrijd wordt het parkeerterrein afgezet met lint en dranghekken en op de dag zelf is de op- en afbouw van de muziekinstallatie voor de stadionspeaker. Vind je het leuk om deze hand- en spandiensten te coördineren en of zelf uit te voeren rondom een wedstrijddag van H1? Meld je dan aan. Een pool van mensen mag natuurlijk ook, of adopteer deze klus met je team. #Velehandenmakenlichtwerk.

Tijdsbesteding: Maximaal 2 uur per speelweekend H1. Er zijn 11 thuisspeeldagen. Peanuts toch?

Interesse? Reactie graag vóór 1 maart. Sander Engels [email protected]
 
================================

Clubwatcher
Ben jij zo iemand die altijd met je telefoon in je handen staat? Lekker fanatiek met het delen van reels en stories op insta en tik tok? Maak jij vaak een post die scoort? Word dan onze Clubwatcher bij H1. Een superleuke klus. Je hoeft er namelijk niet veel voor te doen. Een wedstrijd kijken van H1 aan het hek, een toffe actie, goal of iets anders opvallends filmen met je telefoon en dan de video in de appgroep van Eyecons, het productiebedrijf delen. Zij zetten er een tof muziekje onder en wie weet gaat jouw video viral in hockeyland. Voilà! Hier zie je een voorbeeld 

We zoeken meerdere personen. Het gaat om zowel uit, als thuiswedstrijden. Dus meld je aan, dan roosteren we je in op de momenten dat het jou uitkomt.

Tijdsbesteding: 4 x 15 minuten ??

Interesse? Reactie graag vóór 1 maart. Bel/app Noortje van der Meer: 06 - 25 454 030
================================