Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
clubhuis Voordaan.jpg IMG_2420.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg
 

Vrijwilligers

ACTUELE VACATURES 

* Horecamedewerkers
* Vrijwilligerscoördinator
* Fotografen 
* Leden Evenementencommissie

Communicatiecommissie
* Lid Communicatiecommissie  jeugd
* Oproepkracht Communicatie: Digital Content Creator
* Oproepkracht Communicatie: Coördinator fotografie

Ondersteuning H1 en D1
* MVA – manusje van alles
* Clubwatcher
* Mediacoördinator
 
Uitgebreide beschrijvingen vind je hieronder (scroll verder)

Horecamedewerkers
Hou je van gezelligheid en weet je van aanpakken? Kom dan werken achter de bar bij Voordaan. Hier werken twintig jonge enthousiaste mensen in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar. 

Op zaterdag bestaat je werk voornamelijk uit het tappen van 100+ koffie, 50+ kannen limo en het bereiden van (team)lunches. Op zondag start de dag met koffie & broodjes voor seniorenteams, maar al snel zijn de kannen bier met bitterballen niet aan te slepen. Organiseren we evenementen zoals een Super Sunday of een themafeest, dan is dat de dag dat jij jezelf wilt inroosteren. Met elkaar bouwen we een mooi feest voor onze leden en bezoekers! 

Ben je 17 jaar of ouder, heb je al (enige) ervaring in de horeca en ben je een vaste avond in de week beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou. 

Ben je 15 jaar, wil je het horecavak juist leren? Ook dan is er geen betere plek dan Voordaan. Je werkdagen zijn op zaterdag en/of zondag. Salaris is volgens horeca-CAO.

Meer weten? Spreek horecamanager Chris aan op de club of mail naar [email protected] 

================================

Vrijwilligerscoördinator
Ben jij altijd al die verbinder, regelaar en netwerker geweest? Dan is de rol als vrijwilligerscoördinator jou op het lijf geschreven! Want zonder vrijwilligers geen club, dat realiseer jij je als geen ander. Samen Voordaan is jouw lijfspreuk. Je bedenkt de juiste acties om leden of ouders van leden te koppelen aan een vrijwilligersrol. Een leuke klus, want we hebben zo’n 20 actieve commissies. Vaak zorgen commissies zelf voor vervanging, maar ook kunnen ze jouw hulp inroepen. 

 Jij zorgt voor een warm welkom, registreert vrijwilligers in het ledensysteem, en helpt de nieuwe vrijwilliger zijn of haar weg vinden binnen Voordaan. Eenmaal binnen, dan weet jij wat je moet doen om ze te houden. Precies! Waarderen en belonen: je organiseert samen met het bestuur de vrijwilligersborrel, jaarlijkse vrijwilligers-bbq en uitreikingen van de trofeeën. 

Het leuke aan deze rol: de kick om de juiste mensen aan de juiste commissie te koppelen. Vaak ben je daarbij getuige van het ontstaan van dierbare vriendschappen.

Per wanneer: je draait per direct mee. Vanaf het nieuwe seizoen doe je de taken zelfstandig.
Tijdsbesteding: de functie vergt gemiddeld 2 uur per week, met een piek aan het begin en einde van het seizoen.

 Denk jij, wat een toffe klus? Stuur dan een mail naar [email protected]

================================

Eén of meerdere fotografen
Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daar weet jij alles van! Ben je een goede hobbyfotograaf of is het je professie? Wil je ervaring opdoen als fotograaf en vlieguren maken? Meld je dan aan als huisfotograaf van Voordaan. We hebben een aantal fotografieprojecten waarbij we jou graag inzetten. Je bent niet alleen, want het liefst maken we een poule zodat we taken, tijd en expertise kunnen verdelen.   

Wat ga je doen:
- Onze website wordt vernieuwd en daar hebben we mooi, actueel beeldmateriaal voor nodig: Actiebeeld van jeugd en senioren en sfeerimpressies rondom de velden.
- Fotografie verzorgen voor een nieuw initiatief: Jaaruitgave Voordaan clubmagazine. Programma/sponsorboek met artikelen/interviews en presentatie topteams.
- Uitbreiding basisbeeld voor beeldbank (voor nieuwsitems, berichten, website)
- Teamfotografie: Alle 20 commissies op de foto vastleggen en ook alle jeugd en seniorenteams aan de start van het seizoen.
- Eventfotografie (Super Sundays, Familietoernooi, jeugdevents, etc).

Denk jij, wat een toffe klus? Stuur dan een e-mail naar Dorrit Peters: [email protected]

Per wanneer: per direct 
Tijdsbesteding: werkzaamheden zijn op verzoek. Duur: 1,5 -3 uur per verzoek.

================================

Leden Evenementencommissie
Snel mensen leren kennen én Voordaan helpen met de leukste evenementen? De Evenementencommissie zoekt versterking. De leukste en meest gevarieerde commissie is op zoek naar jou. Houd je van organiseren, plannen, een feestje en gezelligheid en wil je wat doen voor de club? Dan is de Evenementencommissie iets voor jou. 

Deze commissie bestaat uit ouders van de jeugd en (jong)senioren en hopelijk binnenkort ook uit veteranen/veterinnen. Met deze gezellige groep geef je vorm aan de evenementenkalender. Daarbij wordt er voor elke doelgroep binnen de club goed nagedacht wat aansluit. Het seizoen wordt afgetrapt met het Start of the Season evenement dat door de commissie zelf wordt georganiseerd, zo ervaar je meteen de fijne kneepjes van het vak. Vervolgens zoeken we gezamenlijk naar andere Voordaners en ouders die eenmalig een evenement willen organiseren. Denk aan: Schlager Sunday, jeugd-diners, Familietoernooi, Thé Dansant, Glow in the Dark toernooi, enzovoort. 

Dus heb jij zin om snel meer mensen te leren kennen binnen Voordaan en de leukste evenementen neer te zetten en wil je daar tijd voor vrijmaken? Meld je aan of vraag meer informatie via: [email protected]

Denk je nu, ik wil best een keer helpen bij een evenement maar kan je geen tijd maken voor de commissie? geen probleem! Mail je interesse naar [email protected] en dan kijken we samen of we je hulp kunnen gebruiken bij één van de vele evenementen!

================================


COMMUNICATIECOMMISSIE

Lid Communicatiecommissie jeugd
Lijkt het jou leuk om actief met het Dagelijks Bestuur Jeugd (DBJ) mee te denken over de communicatie? Ben je goed in het omzetten van informatie in lekker leesbare teksten om er vervolgens voor te zorgen dat die worden geplaatst op de site van Voordaan, de app en socials? Dan zoeken we jou!
Als vrijwilliger jeugdcommunicatie maak je deel uit van de Communicatiecommissie.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Dorrit Peters. Stuur een e-mail naar [email protected]

================================


OPROEPKRACHT: Digital contentcreator
Ben jij een echte digital? Werk je graag achter de schermen in een contentsysteem en ben jij handig met digitale programma’s zoals Canva? Heb je af en toe eens een uurtje over en vind je het leuk om losse klusjes op oproep basis te doen? Dan kunnen we je hulp heel goed gebruiken.

Op korte termijn zoeken we iemand die profielfoto’s van Heren 1 en Dames 1 in het ledensysteem (LISA) kan uploaden zodat ze zichtbaar worden op onze website of het maken van profiel pictogrammen voor teamapps. Tijdsbesteding maximaal 3 uur. Help je mee? #samenvoordaan.

Tijdsbesteding: Oproepbasis. Interesse? Mail Dorrit Peters [email protected] of bel/app: 06 - 18 471438
 
                         ================================

OPROEPKRACHT: Fotografiebeeldbank coördinator
Ben jij gestructureerd en heb je affiniteit met fotografie? Word dan onze beeldbankcoördinator. Een van de taken is zorgen dat fotografie bij noemenswaardige activiteiten zoals Super Sundays, familietoernooi, jeugdevents en andere sportieve en gezellige activiteiten op de juiste plek wordt bewaard (Google Drive Voordaan). Er vinden mooie activiteiten plaats op onze club. Vaak blijven beelden achter op privécamera’s, of raken ze zoek in een ontoegankelijk archief. Dat is zonde. Voor het borgen van de clubhistorie vinden we het belangrijk beeld niet verloren gaat.

De andere belangrijke taak is fotografieshoots coördineren. Onze website wordt vernieuwd en daarvoor is nieuw beeldmateriaal nodig. Actiebeeld van jeugd, senioren en sfeerimpressies rondom de velden. Ook is uitbreiding van basisbeeld voor beeldbank nodig (voor nieuwsitems, berichten op de website). Daarnaast geven we binnenkort een magazine uit waar ook fotografie nodig is.

Tegenwoordig hebben we een kleine pool van fotografen die we inzetten om dit beeld te schieten. Jouw opdracht is overzichtelijk: We hebben een wensenlijst met beeld, we hebben fotografen, nu moet alleen nog de shoot gepland worden en afgestemd met de teams.

Lijkt je dit leuk? Neem deze week nog contact op. Dan kun je direct aan de slag.

Tijdsbesteding: fotoshoot magazine is prioriteit. Inrichten en beheer fotografie naar eigen inzicht.

Interesse? Mail Dorrit Peters [email protected] of bel/app: 06 - 18 471438

================================

ONDERSTEUNING HEREN 1 EN DAMES 1
Dit seizoen speelt Heren 1 in de Tulp Hoofdklasse. Dat betekent meer publiek, verplichtingen vanuit de hoofdklassesponsor en veel media-aandacht. Elke wedstrijd is live te volgen op tv via ViaPlay. Dat vraagt om een strakke organisatie en coördinatie van een H1-wedstrijddag. We hebben al een leuke set met mensen bij elkaar, maar we kunnen nog een aantal liefhebbers gebruiken. We zijn op zoek naar:

MVA – Manusje Van Alles
Ben je handig, heb je spierballen en vind je het leuk om fysieke arbeid te verrichten? Dan zoeken we jou. Ben je meer het coördinerende type, een regelaar en ken je de mensen met spierballen? Dan leggen we de organisatie graag in jouw handen. Wat moet er gebeuren: De week voor de wedstrijd van Heren 1 plan je externe verkeersregelaars in, een dag voor de wedstrijd wordt het parkeerterrein afgezet met lint en dranghekken en op de dag zelf is de op- en afbouw van de muziekinstallatie voor de stadionspeaker. Vind je het leuk om deze hand- en spandiensten te coördineren en of zelf uit te voeren rondom een wedstrijddag van H1? Meld je dan aan. Een pool van mensen mag natuurlijk ook, of adopteer deze klus met je team. #Velehandenmakenlichtwerk.

Tijdsbesteding: Maximaal 2 uur per speelweekend H1. Er zijn 11 thuisspeeldagen. Peanuts toch?

Interesse? Reactie graag vóór 17 september naar Sander Engels [email protected]
 
================================

Clubwatcher
Ben jij zo iemand die altijd met je telefoon in je handen staat? Lekker fanatiek met het delen van reels en stories op insta en tik tok? Maak jij vaak een post die scoort? Word dan onze Clubwatcher bij H1. Een superleuke klus. Je hoeft er namelijk niet veel voor te doen. Een wedstrijd kijken van H1 aan het hek, een toffe actie, goal of iets anders opvallends filmen met je telefoon en dan de video in de appgroep van Eyecons, het productiebedrijf delen. Zij zetten er een tof muziekje onder en wie weet gaat jouw video viral in hockeyland. Voilà! Hier zie je een voorbeeld 

We zoeken meerdere personen. Het gaat om zowel uit, als thuiswedstrijden. Dus meld je aan, dan roosteren we je in op de momenten dat het jou uitkomt.

Tijdsbesteding: 4 x 15 minuten ??

Interesse? Reactie graag vóór 17 september. Bel/app Noortje van der Meer: 06 - 25 454 030
================================

Mediacoördinator H1/D1
Je bent contactpersoon voor de landelijke, lokale- en sportpers. Wekelijks meldt een handje vol journalisten en fotografen zich bij jou. Zoals Hockey.nl, Hoofdklassehockey.nl, AD, NOS en soms lokale pers. Je registreert hun komst, distribueert vooraf de actuele opstelling en stemt eventuele persverzoeken af met de managers van H1. Op de speeldag zelf doe je de ontvangst, zorg je ervoor dat ze gebruik kunnen maken van de faciliteiten van Voordaan en geniet je zelf van de H1- wedstrijden.

Tijdsbesteding: maximaal 2 uur per week. Aanwezigheid op de 11 thuisspeeldagen niet altijd noodzakelijk. Deze rol is in te vullen als duobaan.  

Interesse? Reactie graag vóór 17 september. Mail Dorrit Peters [email protected]