Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-72.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg IMG_2420.jpg d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 1111Rik.jpg
 

Horeca

HORECA CLUBHUIS:

Chris Meijer Zu Schlochtern is de Horecamanager van Voordaan.

Hij wordt geassisteerd achter de bar:

  • op zaterdagen, zondagen en op enkele doordeweekse avonden door barhulpen; dit zijn jongeren  die speciaal zijn opgeleid. Daarnaast zijn op zaterdagen ook volwassen barvrijwilligers actief;
  • tijdens evenementen (op enige dag) door een speciaal voor die gelegenheid samengestelde  barploeg,
  • tenslotte door teams die in het weekend zijn ingedeeld voor terreindienst ( staan vermeld op de website/wedstrijdschema).


DOORDEWEEKS ETEN NA DE TRAINING:


Indien leden in team- of commissieverband in het clubhuis willen eten, dan kan dat. Chris dient uiterlijk drie dagen voor de geplande datum op de hoogte te zijn van jullie wensen. Hij kan dan kijken of het clubhuis beschikbaar is,  rekening houden met de inkoop en zorgen voor voldoende barbezetting.

Telefoon clubhuis : 0346 211977

Horecamanager Chris Meijer Zu Schlochtern
T: 06 13 73 57 45

KOM WERKEN ACHTER DE BAR
Hou je van gezelligheid en weet je van aanpakken? Kom dan werken achter de bar bij Voordaan. Hier werken twintig jonge enthousiaste mensen in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar. Op zaterdag bestaat je werk voornamelijk uit het tappen van 100+ koffie, 50+ kannen limo en het bereiden van (team)lunches. Op zondag start de dag met koffie & broodjes voor seniorenteams, maar al snel zijn de kannen bier met bitterballen niet aan te slepen. Organiseren we evenementen zoals een Super Sunday of een themafeest, dan is dat de dag dat jij jezelf wilt inroosteren. Met elkaar bouwen we een mooi feest voor onze leden en bezoekers! 

Ben je 17 jaar of ouder, heb je al (enige) ervaring in de horeca en ben je een vaste avond in de week beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou. 

Ben je 15 jaar, wil je het horecavak juist leren? Ook dan is er geen betere plek dan Voordaan. Je werkdagen zijn op zaterdag en/of zondag. Salaris is volgens horeca-CAO.

Meer weten? Spreek Chris aan op de club of mail naar [email protected]