Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg
 

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden

 

Sponsoring bij Voordaan

MMHC Voordaan heeft 2.000 leden, wekelijks bezoeken 4.000 mensen Voordaan. Voordaan is een "familie" vereniging maar in omvang inmiddels de tweede hockeyclub in de provincie. Voordaan biedt een podium voor naamsbekendheid, marketing en communicatie met de doelgroep. #SamenVoordaan is het motto bij alle activiteiten.

 

De ambities van Voordaan op Tophockey, Senioren, Jeugd, maar ook op gebied van accommodatie overstijgen de inkomsten uit contributie. Sponsoring is belangrijk, die op dit moment 10% van de inkomsten genereert.

  

BasisvanVoordaan  

Sponsoren zijn lid van de BasisvanVoordaan (business club = BasisvanVoordaan).  Voor de BasisvanVoordaan  organiseert de sponsorcommissie zes evenementen per jaar rondom (Top)hockey, een bedrijfsbezoek of een diner. #SamenVoordaan  is ook van toepassing op ons sponsorbeleid. We betrekken onze sponsoren actief bij het formuleren van de plannen.

 

Wat doen de huidige sponsoren bij Voordaan?

 • Hoofdsponsoren
 • Shirt- en teamsponsoren
 • Bordsponsoren
 • Voordaanmateriaal
 • Partners
 • Supporters

…..

  

Hoofdsponsoren

Hoofdsponsoren krijgen een prominente exposure op Voordaan en ondersteunen Voordaan financieel substantieel. Voorbeelden zijn shirtsponsoring van Heren 1 en Dames 1  of het vernoemen van een veld naar de hoofdsponsor. 

   

Shirt- en teamsponsoring

Het is mogelijk om shirts van teams te sponsoren. De wedstrijdshirts worden via de shirtpartner van Voordaan aangeschaft. De shirtsponsor betaalt drie jaar een vergoeding aan Voordaan en teams beschikken over shirts.

 

Jassen, truien, hockeytassen enzovoort voorzien van Voordaan logo worden aangeschaft bij dezelfde shirtpartner. Deze partner heeft exclusief het recht op het gebruik van het logo van Voordaan op kleding.

 

Bordsponsor

Een bord langs veld 1,2,3, 4 of één van de kleine velden naast het clubhuis. Wij geloven in het combineren van een sponsorbord met andere zaken, tevens is het belangrijk om zelf zichtbaar te zijn als sponsor op Voordaan. De start van een seizoen is hiervoor bijvoorbeeld een goed moment. De sponsorbijdrage is exclusief de eenmalige kosten voor de productie van een bord.

 

In seizoen 2019-2020 krijgt Voordaan een eigen blaashal voor zaalhockey in de Bilt in de periode december-maart. Ook hier is het mogelijk om als bordsponsor zichtbaar te zijn.

 

Voordaanmateriaal

Sponsoren  willen steeds vaker concreet bijdragen aan Voordaan en zien waar hun sponsorbijdrage aan wordt besteed. Wij proberen hierop in te spelen. De jaarlijkse sponsorbijdrage wordt gebruikt om de materialen te bekostigen plus een bijdrage aan Voordaan als geheel. 

 

We koppelen hiermee de sponsor aan Voordaan en hockey op een wijze die past bij de sponsor. Met name in deze categorie willen wij hard groeien het komende jaar. We staan open voor ideeën.

 

Voorbeelden van pakketten zijn:

 • Pakket blaashal
 • Pakket trainingspakken
 • Pakket jeugdopleiding
 • Pakket keepersopleiding
 • Pakket hockeyballentassen
 • Pakket Hockeyballen
 • Pakket trainingsgoals
 • Pakket Benjamins
 • Pakket waterkratten

 

Partners

Partners van Voordaan zijn partijen die diensten of producten aan Voordaan leveren. Dit heeft betrekking zaken die Voordaan nodig heeft om als vereniging te kunnen bestaan. Voorbeelden zijn de inrichting van het complex of clubhuis, levering van onderhoudsmachines en financieel of juridische diensten.

       

Supporters

Veelal leden die een (extra) financiële bijdrage leveren aan Voordaan of aan een specifiek team/doel, zonder daar verdere naamsbekendheid aan te geven.

 

Sponsorbijdragen

De overeenkomsten met sponsoren worden aangegaan voor een vaste periode van drie jaar. De bedragen voor bordsponsoring zijn inclusief het lidmaatschap van de basisvanvoordaan.

 

 

Bijdrage per jaar 2019-2020

Hoofdsponsor of partner

maatwerk

BasisvanVoordaan

500,-

Bordsponsor veld 1

1.250,-

Bordsponsor veld 2

1.000,-

Bordsponsor veld 3 en 4 en inspeelveld

750,-

Shirtsponsor per lijn en breedte team

900,-

Supporter

100,- / 500,-

Voordaanmateriaal

kosten +

Bordsponsor blaashal (eenmalige bijdrage voor 3 jaar)

1.250,-

 

Volgen….

Volg de BasisvanVoordaan sponsoractiviteiten op Instagram, Facebook en Twitter @BasisVanVoordaan. Hoe meer aandacht voor onze sponsoren en Voordaan hoe beter het voor ons allemaal is, #samenvoordaan

 

De sponsorcommissie van Voordaan ([email protected])