Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
d1.jpg IMG_2420.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 1111Rik.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg
 

Horeca

HORECA CLUBHUIS:

Chris Meijer Zu Schlochtern is de Horecamanager van Voordaan.

Hij wordt geassisteerd achter de bar:

  • op zaterdagen, zondagen en op enkele doordeweekse avonden door barhulpen; dit zijn jongeren  die speciaal zijn opgeleid. Daarnaast zijn op zaterdagen ook volwassen barvrijwilligers actief;
  • tijdens evenementen (op enige dag) door een speciaal voor die gelegenheid samengestelde  barploeg,
  • tenslotte door teams die in het weekend zijn ingedeeld voor terreindienst ( staan vermeld op de website/wedstrijdschema).


DOORDEWEEKS ETEN NA DE TRAINING:


Indien leden in team- of commissieverband in het clubhuis willen eten, dan kan dat. Chris dient uiterlijk drie dagen voor de geplande datum op de hoogte te zijn van jullie wensen. Hij kan dan kijken of het clubhuis beschikbaar is,  rekening houden met de inkoop en zorgen voor voldoende barbezetting.

Telefoon clubhuis : 0346 211977

Horecamanager Chris Meijer Zu Schlochtern
T: 06 13 73 57 45