Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
clubhuis Voordaan.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg d1.jpg 1111Rik.jpg
 

Vertrouwenscontactpersonen

In elke omgeving kunnen zich vervelende dingen voordoen, ook op onze hockeyclub. Voorbeelden hiervan zijn ongewenste intimiteiten, aanranding, geweld en agressie, maar ook discriminatie, pesten, treiteren en/of machtsmisbruik. Dit kan plaatsvinden of hebben gevonden binnen een team of op onze vereniging, maar ook daarbuiten. 

Ervaar je vervelende dingen op onze hockeyclub, of heb je zorgen om je clubgenoten? Dan kun je terecht bij een van onze drie vertrouwenscontactpersonen, onafhankelijk van het bestuur. Zij bieden een luisterend oor, denken mee in oplossingen, informeren en adviseren. Daar waar nodig verwijzen zij door naar anderen instanties. Dit alles loopt via een protocol van de KNHB. 

Neem contact op met de vertrouwenscontactpersonen via [email protected] of spreek een van hen aan op de vereniging. Ze stellen zich hieronder aan je voor.


Hi, ik ben Bas Rijsdijk. Al lid van Voordaan sinds 1990.  Inmiddels speel ik bij de oude mannen in heren 45+A. En ik train en coach al jaren de teams van mijn dochters. Ik vind het daarbij een uitdaging om alle spelers tot hun recht te laten komen. Verder ben ik ben met heel veel plezier huisarts in Amersfoort in een boeiende diverse wijk. Vanaf het begin ben ik betrokken bij Veilig Vertrouwd Voordaan als Vertrouwenscontactpersoon.


Hoi! Mijn naam is Merle van Selm, ik ben 24 jaar oud en nu drie jaar woonachtig in Utrecht. Ik werk als sociotherapeut bij Altrecht op de acute psychiatrie en studeer door om uiteindelijk klinisch GZ-psycholoog te worden. Op Voordaan speel ik in Dames 5 en train/coach ik met veel plezier Heren 8! Hier ben ik dan ook vaak te vinden voor hockey en de bijbehorende gezelligheid op ons terras of langs de lijn. Als je vragen hebt over veilig sporten op Voordaan of je wilt gewoon een praatje maken, spreek me dan vooral aan!


Mijn naam is Hermine Schure-Roerdink
ik ben 47 jaar oud. Ik ben remedial 
teacher en heb als ZZP 'er mijn eigen praktijk. Ik werk met basisschoolkinderen (en hun ouders en school) rondom de  thema’s leervoorwaarden en emoties bij leren. 
Op Voordaan heb ik twee hockeyende zoons in de (jongste) jeugdteams. Vanaf het moment dat mijn oudste zoon bij de Benjamins speelde, ben ik actief betrokken bij de teams waarin mijn kinderen spelen. Sociale veiligheid vind ik een belangrijk thema en ik zet me nu dan ook heel graag in als Vertrouwenscontactpersoon voor iedereen bij Voordaan!Wil je liever met iemand in gesprek buiten Voordaan? Dan kan dat natuurlijk ook. Hiervoor kun je contact opnemen met de vertrouwenspersonen van de KNHB. 

Een ongewenste situatie? Praat erover of meld het. Laten we het gezellig en veilig houden. #SamenVoordaan