Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
IMG_2420.jpg 1111Rik.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg clubhuis Voordaan.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg
 

Vrijwilligers

ACTUELE VACATURES 

* Horecamedewerkers
* Vrijwilligerscoördinator
* Leden Evenementencommissie
* Juniorenfunctionaris Dagelijks Bestuur Jeugd
* Leden Materiaalcommissie
* Leden Sponsorcommissie
* Leden Commissie Duurzaamheid 
* Kok/keukenhulp 
* Lid Tuchtcommissie

Communicatiecommissie
* Communicatie-adviseur
* Eenmalige klus: Contentmanager
* Social Media Manager

 
Uitgebreide beschrijvingen vind je hieronder (scroll verder)

Horecamedewerkers
Hou je van gezelligheid en weet je van aanpakken? Kom dan werken achter de bar bij Voordaan. Hier werken twintig jonge enthousiaste mensen in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar. 

Op zaterdag bestaat je werk voornamelijk uit het tappen van 100+ koffie, 50+ kannen limo en het bereiden van (team)lunches. Op zondag start de dag met koffie & broodjes voor seniorenteams, maar al snel zijn de kannen bier met bitterballen niet aan te slepen. Organiseren we evenementen zoals een Super Sunday of een themafeest, dan is dat de dag dat jij jezelf wilt inroosteren. Met elkaar bouwen we een mooi feest voor onze leden en bezoekers! 

Ben je 17 jaar of ouder, heb je al (enige) ervaring in de horeca en ben je een vaste avond in de week beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou. 

Ben je 15 jaar, wil je het horecavak juist leren? Ook dan is er geen betere plek dan Voordaan. Je werkdagen zijn op zaterdag en/of zondag. Salaris is volgens horeca-CAO.

Meer weten? Spreek horecamanager Chris aan op de club of mail naar [email protected] 

================================

Vrijwilligerscoördinator
Ben jij altijd al die verbinder, regelaar en netwerker geweest? Dan is de rol als vrijwilligerscoördinator jou op het lijf geschreven! Want zonder vrijwilligers geen club, dat realiseer jij je als geen ander. Samen Voordaan is jouw lijfspreuk. Je bedenkt de juiste acties om leden of ouders van leden te koppelen aan een vrijwilligersrol. Een leuke klus, want we hebben zo’n 20 actieve commissies. Vaak zorgen commissies zelf voor vervanging, maar ook kunnen ze jouw hulp inroepen. 

 Jij zorgt voor een warm welkom, registreert vrijwilligers in het ledensysteem, en helpt de nieuwe vrijwilliger zijn of haar weg vinden binnen Voordaan. Eenmaal binnen, dan weet jij wat je moet doen om ze te houden. Precies! Waarderen en belonen: je organiseert samen met het bestuur de vrijwilligersborrel, jaarlijkse vrijwilligers-bbq en uitreikingen van de trofeeën. 

Het leuke aan deze rol: de kick om de juiste mensen aan de juiste commissie te koppelen. Vaak ben je daarbij getuige van het ontstaan van dierbare vriendschappen.

Per wanneer: je draait per direct mee. Vanaf het nieuwe seizoen doe je de taken zelfstandig.
Tijdsbesteding: de functie vergt gemiddeld 2 uur per week, met een piek aan het begin en einde van het seizoen.

 Denk jij, wat een toffe klus? Stuur dan een mail naar [email protected]

================================

Leden Evenementencommissie
Houd je van een feestje, gezelligheid, organiseren en plannen? Dan is de Evenementencommissie echt iets voor jou. 

Deze commissie bestaat uit ouders van jeugdleden en (jong)senioren en hopelijk binnenkort ook uit veteranen (D/H). 

Met deze gezellige commissie geef je vorm aan de evenementen jaarkalender. Voor elke doelgroep binnen de club faciliteren we een event. Het seizoen trappen we samen af met het event Start of the Season. Als commissie organiseren we dit zelf. Zo ervaar je meteen hoe het in zijn werk gaat. Vervolgens gaan we op zoek naar andere Voordaners en ouders die eenmalig een evenement willen organiseren. Denk aan: Schlager Sunday, Jeugd-diners, Familietoernooi, Thé Dansant, Glow in the Dark toernooi, enzovoort. 

Het is een leuke manier om (andere) mensen te leren kennen binnen de club en samen te bouwen aan een stabiele commissie. Denk je nu, ik kan niet structureel tijd vrijmaken voor de commissie maar wil best incidenteel of één keer helpen. Geen probleem! Ook dan zijn we heel blij met jou.

Tijdsbesteding: Wisselt per event. 
Interesse? Meld je aan of vraag meer informatie via: [email protected]

================================


Juniorenfunctionaris Dagelijks Bestuur Jeugd

Wil jij samen met de andere leden van het Dagelijks Bestuur Jeugd (het Jeugdbeleid O18, O16, O14 vormgeven? Dan zijn we op zoek naar jou!

We werken volgens een vaste kalender. Jij bent de spin in het web voor lijncoördinatie, opvang en instroom nieuwe jeugdleden en afstemming met verschillende commissies binnen Voordaan. Herken jij jezelf als de verbinder die kansen ziet, meedenkt en communicatief vaardig is? En draai jij je hand niet om voor het organiseren en coördineren van activiteiten zoals ouderborrels, kick-off avonden aan de start van het seizoen? Dan zij we op zoek naar jou.

Het is een leuke en afwisselende rol waarbij je de ruimte krijgt om initiatieven te starten en schakelt tussen bestuur en commissies die betrokken zijn bij de jeugd.

Per wanneer?
De huidige functionaris stopt aan het einde van het seizoen 2023. Je kunt per direct meedraaien en in het nieuwe seizoen ben je alleen verantwoordelijk.

Tijdsbesteding
8 x per jaar vergaderen met Dagelijks Bestuur Jeugd. Enkele uren per week waarbij de piek ligt aan het begin en aan het einde van het seizoen.

Interesse? Neem contact op met Michiel van Geel/ Paul Wijfjes. Mail naar [email protected] of bel/app: 06 - 22 54 68 39

====================================

 
Leden materiaalcommissie

Ben jij een georganiseerd type, hulpvaardig en handig? Dan hebben we jou nodig voor de materiaalcommissie.

Elk seizoen stelt Voordaan trainingsmaterialen beschikbaar aan teams en keepers. Aan jou de taak deze teams te voorzien van materiaal.

De commissie bestaat uit 4 personen, ieder lid heeft een eigen aandachtsgebied: jeugd, senioren, keepers en lockers. Voor aanvang van het seizoen is deze rol een vleugje hectisch, maar met jouw organisatietalent en communicatievaardigheden zie jij daarin een leuke uitdaging. Je komt voornamelijk in actie aan het begin van het seizoen, start van de zaalperiode en aan het einde van het seizoen. Door het seizoen heen is het overzichtelijk en organiseren we elke twee weken op woensdagavond een materiaal inloopspreekuur. Per toerbeurt help jij teams met hun materiaalvraagstukken. 

Tijdsbesteding: Start en einde van het seizoen 8 – 12 uur, zaal 4 uur en inloopspreekuur 1 uur per 6 weken.
Wanneer? Per direct meedraaien
Interesse? Mail Onno Voorma [email protected]

====================================


Leden Sponsorcommissie

Krijg jij een kick van sponsors binnenhalen, leuke events neerzetten, creatieve activatie uitrollen of ondersteunen? Kom dan bij de sponsorcommissie.

Deze commissie opereert in het hart van onze club en is belangrijk in het bestaan en de ontwikkeling van Voordaan. Het leuke aan de sponsorcommissie is dat je overal bij bent! Of het nu gaat over de uitrol van de duurzaamheidsambitie, het ophalen sponsoring voor H1, het organiseren van een sponsorevent of een nieuw kledingcontract uitonderhandelen. In deze positie geef je invulling aan onze kerngedachte: Samen Voordaan.

Een aantal leden van de commissie geven na een paar jaar graag het stokje door. Het maakt niet uit of je kracht ligt bij commercie, netwerken, organiseren of coördineren. We hebben plek voor 3 á 4 energieke personen die het leuk vinden om een of meerdere taken op zich te nemen.

Tijdsbesteding: Afhankelijk van de taak die je vervult is het met pieken 4 uur per week. De commissie vergadert eens per 3 weken. 
Wanneer? Direct meedraaien
Interesse of meer weten? Neem contact op met een van de commissieleden Gertjan Boer, Thijs van Grieken, Gijs Bary, Paul Beelen, Caroline Scherpenhuijsen of Bestuurslid sponsoring Onno Voorma. Of stuur een mail naar [email protected]

                         ================================

Leden Commissie duurzaamheid

Omdat het Groener kan!

Heb jij een strategische visie op duurzaamheid en met name op gebied van voeding, circulariteit en mobiliteitsvraagstukken? Of heb je marketingcommunicatie ervaring op dit gebied? Dat ben jij onze man of vrouw! Help Voordaan met de reductie van de ecologische footprint naar 0.

‘Voordaan circulair’ is onze ambitie voor de komende jaren. Hiervoor is de commissie Duurzaamheid opgericht. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan het opstellen van een strategisch plan met routekaart voor de komende jaren. De financiële middelen zijn deels voor handen. Nu zetten we graag de volgende stap. De lat ligt hoog, want we gaan voor de titel: ‘Duurzaamste hockeyvereniging van Nederland’.

De kennis op gebied van energie, water, duurzaam bouwen, circulariteit en afvalstroomverwerking is al vertegenwoordigd in de commissie. We voegen hier graag nog de thema’s voeding en mobiliteitsvraagstukken aan toe.

Heb jij de kennis in huis? Kun jij ons adviseren om te komen tot innovatieve oplossingen. Meld je dan aan.

Per wanneer: Direct
Tijdsbesteding: Naast eens per 3 weken samen komen (fysiek of teams) het tussentijds uitwerken van de thema's. 

Heb je vragen of wil jij je aanmelden, mail dan naar [email protected] of bel Frits van Lingen 06-37203449

                         ================================

Lid commissie Sportiviteit en Tucht

De commissie Sportiviteit en Tucht speelt een essentiële rol bij een van de belangrijkste kernwaarden van Voordaan: het kunnen sporten in een veilige omgeving.

De commissie behandelt zaken omtrent sportiviteit en tucht. Hierbij moet je denken aan zaken over een tweede of derde gele en/of rode kaart of gedragsnormen die zijn overschreden. De commissie gaat in gesprek met leden en begeleiders en ziet erop toe dat een eerlijk, onafhankelijk gesprek wordt gevoerd. Vervolgens besluit de commissie hoe de zaak moet worden afgehandeld.

Profiel
Herken jij je in het volgende profiel:
Affiniteit met (tucht)recht en geschillenbeslechting
Discreet;
Communicatief tactvol en open;
Een juridische achtergrond of ervaring is een pré;

Dan zoeken wij jou!

In de praktijk zijn de werkzaamheden reactief en daardoor onregelmatig en wisselend. De drukte verschilt per periode, maar reken als lid van deze commissie op maximaal 4 uur per week aan tijdsbesteding.

Interesse?
Graag ontvangen we uiterlijk 30 september 2023 je motivatie via [email protected]. Daarna worden gesprekken gevoerd. Voor meer informatie kun je bellen naar Femke Osinga op 06-42930253.

                         ================================
COMMUNICATIECOMMISSIE

Communicatieadviseur
Is communicatieadvies jouw vak? Kun jij teksten simpel en leesbaar maken en het juiste middel en moment bepalen? Draai jij je hand niet om voor het uitwerken van creatieve ideeën omdat de communicatie niet alleen beter, maar ook leuker kan? Dan zijn we op zoek naar jou.

Sluit je aan bij ons communicatieteam en ga aan de slag voor een aantal van onze commissies. Zij zijn goed in de inhoud. Jij weet alles van de juiste toon en hoe je daarmee onze 2.088 leden kunt bereiken.

Het communicatieteam bestaat uit diverse disciplines. Vormgever, socialmedia manager, journalist/redacteur, jeugdcommunicatieadviseur en een team aan fotografen. Samen maken we het Voordaan Magazine, vernieuwen we de website, stellen we nieuwsbrieven op en plaatsen we nieuwsberichten op de site. We vullen de socials en produceren alle Voordaan-uitingen. Dat is al heel veel. Maar we willen meer, mooier en beter.

Tijdsbesteding: 2 uur per week. Interesse?: Neem contact op met Dorrit Peters [email protected] of bel/app: 06 - 18 471438

================================

Eenmalige klus: contentmanager
Ben jij een echte digital? Werk je graag achter de schermen in een contentsysteem en ben jij handig met digitale programma’s zoals Canva? Dan kunnen we je hulp heel goed gebruiken.

We zoeken iemand voor de volgende klus:
Het uploaden profielfoto’s van Heren 1 en Dames 1 in het ledensysteem (LISA) zodat ze zichtbaar worden op onze website. Plus het maken van profiel pictogrammen voor teamapps.

Tijdsbesteding: Eenmalige klus van. maximaal 4 uur. (zelf tijd indelen)
Wanneer?: juni en begin augustus seizoen 2023 – 2024
Interesse? Mail Dorrit Peters [email protected] of bel/app: 06 - 18 471438

Dit is een eenmalige klus. Heb je af en toe eens een uurtje over en vind je het leuk om meer van dit soort losse klusjes op oproep basis te doen? Help dan mee? #samenvoordaan.
 
                         ================================

Social Media Manager

Weet jij wel raad met hashtags, reels en likes? Word dan onze tweede Social media manager!

Als social media manager ben je vrijwel dagelijks bezig met het uploaden en reposten van leuke, grappige en/of informatieve stories en posts. Je deelt informatie over de wedstrijden (zoals die van D1 en H1), houdt het laatste nieuws in de gaten, post grappige feitjes en verhalen en houdt de tag @mmhcvoordaan in de gaten, om zo op tijd de posts met tags te kunnen reposten op onze eigen Instagram. Je communiceert met allerlei lagen op de club; van secretaris tot vrijwilligers, van evenementencommissie tot ouders van. Zolang ze maar met goede content komen, kan jij daar iets mee!

Interesse of meer weten? Mail naar [email protected] of bel/app: 06-25454030