Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 1111Rik.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg d1.jpg IMG_2420.jpg
 

Corona

Welkom op de Corona informatiepagina
Deze pagina is ingericht voor zowel Voordaners als
onze tegenstanders zodat iedereen goed voorbereid
naar ons complex komt.

Voordaan volgt de landelijke richtlijnen van NOC*NSF, de KNHB en het RIVM om veilig sporten mogelijk te maken in coronatijd. De protocollen van NOC*NSF en de KNHB zijn terug te vinden op de website van de KNHB.
 

Scan de QR-code voor registratie op ons complex*
Ben je rijder, speler of begeleider van een team? Scan dan de QR-code en registreer je aanwezigheid en teken voor de gezondheidscheck. Spelers hoeven zich niet te registreren. Dat gebeurt automatisch al via het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF).

*We gaan veilig met je gegevens om. Na 14 dagen worden deze automatisch vernietigd.

Mocht het om welke reden dan ook niet lukken om de QR-code te scannen, dan kun je ook registreren via: https://www.voordaan.nl/registratie/Default.asp

 
Houd je aan de basisregels
We beginnen met de basisregels. Dus heb je klachten, blijf dan thuis en laat je testen. Houd anderhalve meter afstand en vermijd drukte. Een uitzondering geldt voor kinderen tot twaalf jaar, die hoeven tot elkaar en tot volwassen geen afstand te houden. Jongeren van dertien tot achttien jaar zijn niet verplicht onderling afstand te houden, maar moeten wel op 1,5 meter van bijvoorbeeld hun volwassenen begeleiding blijven.

Uitwedstrijden: mondkapje in de auto
Bij uitwedstrijden adviseert de KNHB voor iedereen ouder dan dertien jaar dat – als je niet uit hetzelfde huishouden komt – je in de auto een mondkapje draagt.

Kleedkamers open: douchen op 1,5 meter
De kleedkamers bij de clubhuizen mogen worden gebruikt. Voor coaches: een bespreking in een kleedkamer is lastig, want de 1,5 meter is verplicht. Laten we hopen op veel mooi weer, dan kan dat buiten. Of doe het een dag voor de wedstrijd online. Douchen mag, maar ook hier geldt de 1,5 meter

Biertje in het clubhuis mag (op 1,5 meter)
Spelers, begeleiders en bezoekers kunt na afloop weer gezellig bier (of fris) drinken met je ploeggenoten. Maar wel op 1,5 meter afstand en je bent verplicht om te zitten. Dat geldt zowel op het terras als binnen in het clubhuis.