Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg clubhuis Voordaan.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 1111Rik.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Nieuw trainingsbeleid Junioren

Voor elkaar en met elkaar. Samen Voordaan. Afgelopen week hebben wij al de komst van Eefje Stigter en Thije Kuijlenburg aangekondigd. Naast deze nieuwe aanwinsten in de Technische Staf introduceren wij ook graag ons nieuwe trainingsbeleid. Dankzij deze nieuwe aanpak profiteert de hele jeugd van goede en leuke hockeytraining!

Wat houdt het nieuwe beleid in?
Binnen Voordaan vinden wij het belangrijk dat iedereen leuke en goede trainingen krijgt. Daarom is er voor gekozen meer te investeren in de ontwikkeling van het technisch kader. Met behulp van deze investering worden alle kern-bovenbouw teams (O14 t/m O18 niet-topjeugdteams) in het volgende seizoen tijdens de teamtraining getraind door betaalde, veelal professionele, trainers. Dit is belangrijk omdat iedereen zo de kans krijgt om op hockeygebied te blijven groeien en de trainingen voor iedereen uitdagend en leuk zijn. Of je nu in een topteam zit of niet.

Vanaf volgend seizoen zal voor de kern-bovenbouw teams één hoofdtrainer per veld de teamtraining bedenken, uitzetten en coördineren. Dit betekent dat de twee teams die op dat veld trainen worden getraind door een gezamenlijke trainer die maatwerk levert per team, zorgt dat alle oefeningen hockey technisch uitdagend zijn en goed worden uitgevoerd. De lijntrainingen op maandag behouden hun organisatievorm. Ook de topteams behouden een trainer per team, die de training verzorgt.Maar we hebben ook de hulp van ouders nodig!
Om dit plan te laten slagen hebben wij echter ook jullie hulp als ouders nodig. Wij zoeken ouders die de trainingen mede begeleiden (bijv. organisatorisch en pedagogisch). Hockey-inhoudelijke kennis is handig, maar niet noodzakelijk, omdat er hoofdtrainers aanwezig zijn. Eefje (TM bovenbouw) zal zes dagen in de week aanwezig zijn op Voordaan om alle trainers, coaches en ouders optimaal te gaan begeleiden en ondersteunen. Zo wordt ook voor jou hopelijk de drempel lager om bij te dragen aan het succes van het nieuwe beleid.

Om alle hoofdtrainers goed in te kunnen zetten bij alle kern-bovenbouw teams hebben we dus per team een ouder-(hulp)trainer nodig. Dat mogen ook twee tot drie ouders zijn die roulerend training geven samen met de hoofdtrainer. Lijkt het je leuk om deze rol te vervullen en daarmee bij te dragen aan onze gezamenlijke missie, geef je dan op!
Opgeven kan door een e-mail te sturen naar [email protected]!


Het Dagelijks Bestuur Jeugd
#SamenVoordaan