Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 1111Rik.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg d1.jpg IMG_2420.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Eefje & Thije, welkom!

We zijn blij om Eefje Stigter en Thije Kuijlenburg van harte welkom te kunnen heten als nieuwe leden van de Technische Staf Voordaan. De komst van Eefje en Thije heeft ook te maken met een organisatorische wijziging binnen het technisch kader van de jeugdopleiding.


Wat merken we?

Al enkele seizoenen merken we dat het werven van trainers (en coaches) onder de ouders en eigen leden steeds lastiger wordt. Maar ook het vinden van goede beroepskrachten is steeds lastiger. Hierdoor komt het training geven steeds meer aan op dezelfde schouders. En tenslotte willen we natuurlijk wel elk seizoen alle jeugdteams weer goede begeleiding aanbieden.


Investeren in de ontwikkeling van het technisch kader!

Om de drempel voor leden en ouders te verlagen om te helpen bij de trainingen gaan we nog meer investeren in het ondersteunen en begeleiden van het technisch kader. Hiervoor hebben we onder anderen in de organisatie enkele aanpassingen gedaan.

Één van deze aanpassingen zijn de aanstellingen van Eefje Stigter en Thije Kuijlenburg. Eefje zal zich op Voordaan gaan inzetten voor alle Bovenbouw ( O14, O16, O18 junioren) teams. Thije zal verantwoordelijk worden voor alle Onderbouw (jongste-jeugd) teams. Zowel Eefje als Thije zullen 6 dagen in de week aanwezig zijn op Voordaan, om al hun trainers en coaches optimaal te gaan begeleiden en ondersteunen. Samen vormen zij met Danny Post en de 4 TCT'ers (Sabine, Hanneke, Esther en Kevin) het nieuwe TSV.


Binnenkort kan je nog meer nieuws verwachten over aanpassingen die er komen om de jeugdopleiding te verbeteren. Maar eerst Eefje en Thije even aan jullie voorstellen!


Wie zijn Eefje en Thije?

We heten Eefje en Thije graag van harte welkom op onze mooie club! Hieronder stellen zij zich graag even voor.

Eefje: "Met ingang van komend seizoen word ik de technisch manager bovenbouw bij Voordaan. Op Phoenix ben ik Technisch Coördinator en ben ik trainer/coach van zowel MO14-1 als Dames 1. Naast hockey ben ik werkzaam bij Team sportservice als coördinator van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit blijf ik doen tot eind juli en dan zal ik aan de slag gaan bij Voordaan. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Danny en Thije aan de slag te gaan op Voordaan en de vereniging beter te leren kennen!”

Thije: "Met groot enthousiasme en toewijding stap ik in mijn rol als de nieuwe technisch manager onderbouw bij deze prachtige club. Samen met het technisch kader ga ik mij inzetten om de jeugdopleiding naar een hoger niveau te tillen. Na een lange periode bij hockeyclub SV Phoenix, waar ik verschillende functies binnen het technisch kader heb vervuld en vele jeugd- en seniorenteams heb gecoacht, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis en expertise in te zetten voor Voordaan en gezamenlijk aan de slag te gaan.
#SamenVoordaan