Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg IMG_2420.jpg d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Dit zijn onze vertrouwenscontactpersonen

Wist je dat…

… er op Voordaan 3 Vertrouwenscontactpersonen zijn?

… ieder lid een vertrouwelijk gesprek met een van hen kan aanvragen als hij zorgen heeft over andere leden en ongewenst gedrag?

… zij een luisterend oor bieden, kunnen meedenken en adviseren?

… zij bereikbaar zijn via [email protected]?

We stellen ons graag aan je voor.


Merle van Selm
Hoi! Mijn naam is Merle van Selm. Ik ben 25 jaar oud en nu vier jaar woonachtig in Utrecht. De afgelopen jaren werkte ik bij Altrecht op de acute psychiatrie. Op dit moment doe ik ook een master Clinical Psychology, met als doel in de toekomst uiteindelijk klinisch GZ-psycholoog worden. Op Voordaan speel ik in Dames 6 en train/coach ik met veel plezier Heren 8! Hier ben ik dan ook vaak te vinden voor hockey en de bijbehorende gezelligheid op ons terras of langs de lijn. Als je vragen hebt over veilig sporten op Voordaan of je wil gewoon een praatje maken, spreek me dan vooral aan!
Hermine Schure-Roerdink
Mijn naam is Hermine Schure-Roerdink, ik ben 48 jaar oud. Ik ben remedial teacher en heb als zzp'er mijn eigen praktijk. Ik werk met basisschoolkinderen (en hun ouders en school) rondom de  thema’s leervoorwaarden en emoties bij leren. Op Voordaan heb ik twee hockeyende zoons bij de junioren. Vanaf het moment dat mijn oudste zoon bij de Benjamins speelde, ben ik actief betrokken bij de teams waarin mijn kinderen spelen. Sociale veiligheid vind ik een belangrijk thema en ik zet me nu dan ook heel graag in als Vertrouwenscontactpersoon voor iedereen bij Voordaan!
Bas Rijsdijk
Hi, ik ben Bas Rijsdijk. Al lid van Voordaan sinds 1990.  Inmiddels speel ik bij de oude mannen in heren 45+A. Ik heb jaren de teams van mijn dochters getraind en gecoacht. Ik vond het daarbij altijd een uitdaging om alle spelers tot hun recht te laten komen. Inmiddels zijn ze gaan studeren en geen lid meer. In het dagelijks leven ben ik ben met heel veel plezier huisarts in Amersfoort in een boeiende diverse wijk. 
Vanaf het begin ben ik betrokken bij Positieve Sportcultuur als Vertrouwenscontactpersoon.