Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
clubhuis Voordaan.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg IMG_2420.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Neem jij de 3vs3 cup mee naar huis?

De ruimtes zijn klein… het spel is technisch en het tempo is hoog! - Jongens en meiden opgelet! De competities zijn even stilgelegd, maar wij blijven hockeyen. Op zaterdag 20 maart aanstaande wordt de eerste Voordaan 3vs3 CUP voor jongens en meiden uit de D t/m de A gehouden. Een spectaculair toernooi waarbij je met twee vrienden/vriendinnen de strijd aangaat met andere teams uit jouw lijn! We spelen in poules, dus iedereen speelt meerdere wedstrijdjes van 8 minuten op een veld van 23x23meter.

Fun, uitdagend en de ultieme krachtmeting om je conditie op peil te houden!


Geef je dus snel op! Stel zelf je team van 3 spelers samen met vrienden uit je eigen team of uit een ander team uit jouw lijn; bedenk je teamnaam en je eigen hockey-outfit. Let op! Jongens spelen tegen jongens en meiden tegen meiden en wissels zijn niet toegestaan. Inschrijven kan tot en met 16 maart via dit formulier: https://forms.gle/HUbDFniwnxQG8wk59


Deelname is gratis. Het aantal wedstrijden en aanvangstijd is afhankelijk van de aanmeldingen, dus houd je zaterdag vrij!


Waarom dit toernooi?
De jeugd mag blijven sporten maar de competities kunnen door Covid-19 nog steeds niet doorgaan.

Voordaan wil de jeugd graag naast training ook een wedstrijdelement bieden. Een 3 tegen 3 toernooitje is een leuke afwisseling en de ultieme manier om toch lekker te kunnen hockeyen.

Ik heb nog geen team van 3 gevonden, kan ik me alleen aanmelden?
Superleuk dat je mee wilt doen, dus schrijf je vooral in, wij zorgen dat je met anderen een team vormt en informeren je hier tijdig over.

Voor wie is het toernooi?
Voor alle D tm A-jeugd. Vrienden vormen een team binnen hun eigen leeftijdscategorie. Je mag dus een team vormen met spelers uit 3 verschillende B-hockeyteams als je dat leuk vindt! Jongens spelen met en tegen Jongens en meiden met en tegen meiden. Wissels zijn niet toegestaan.

Zijn er kosten aan verbonden?
Deelname aan het toernooi is gratis. Je dient wel zelf eten en drinken mee te nemen, het clubhuis is gesloten.

De regels

  • 23x23 meter veld (1/8 veld), aan weerszijde 1 goal.
  • 2 x 3 spelers, geen wissels, geen keepers.
  • 1x 8 minuten speeltijd
Corona regels
  • Ik ben verkouden / koorts etc. BLIJF THUIS. Meld je af via [email protected]
  • Je andere teamgenoten zijn van harte welkom om gewoon mee te komen hockeyen. Helemaal super als je een vervanger kan regelen natuurlijk!
Waar moet ik verder rekening mee houden?
  • Clubhuis is dicht. Neem je eigen eten en drinken mee.
  • Kleedkamers zijn dicht, toiletten zijn uiteraard wel open.
Hoeveel wedstrijden speel ik?
Dat is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Wedstrijden starten in poules dus je speelt sowieso meerdere wedstrijden.

Hoe laat begint het en hoe laat is het afgelopen?
Zodra tijden bekend zijn, zullen we dat communiceren. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. We willen de drukte zoveel mogelijk spreiden. Na 17 maart ontvang je een mail met meer details.

Het regent, gaat het door?
Het toernooi gaat bij regen gewoon door tenzij het onweert / bliksemt of de velden onbespeelbaar zijn door vorst. Als het toernooi verplaatst moet worden, zullen we dat tijdig laten weten.

Kan ik me als ouder aanmelden om te helpen?
We hebben slechts een beperkt aantal ouders nodig voor het klaarzetten van de velden etc, toezicht en achter de wedstrijdtafel. Je kunt je aanmelden via[email protected]vol is vol 

Heb je andere vragen?
Stel je vragen via [email protected]