Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
IMG_2420.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Nieuwe samenwerking: Voordaan @Work

Voordaan en het online platform JongSelect starten een unieke samenwerking: Voordaan @Work. Dit is een speciale tool waarmee jij als lid van de vereniging op zoek kunt naar een nieuwe (bij)baan of stage in de regio. 

Wat is Voordaan @Work?
Voordaan @Work is een maatschappelijk online platform dat zich richt op werving en selectie. Via @Work worden de leden van de vereniging verbonden met het (Utrechtse) bedrijfsleven. Ook stelt Voordaan @Work de opdrachtgevers in staat om in contact te komen met talentvolle leden en die graag werkervaring op willen doen.

Of je nu een bijbaan zoekt in een supermarkt, een stage bij een grote multinational of een functie van 1 a 3 jaar ervaring bij een notariskantoor: voor iedereen is er via Voordaan @Work iets te vinden. Het aanbod varieert van dag tot dag. 

Hoe werkt Voordaan @Work?
Via de website of de app van Voordaan kun jij de pagina van Voordaan @Work bezoeken. Hier vind je een overzicht van alle nieuwe en relevante banen en stages in de regio Utrecht. Dit zijn leden van de businessclub, maar ook allerhande andere bedrijven in de provincie die op zoek zijn naar nieuw talent.

Mocht je een vacature zien die je aanspreekt, dan kun je een account aanmaken. Je kunt zo reageren op de vacature via ‘Meet&Match’: de opdrachtgever ontvangt dan een berichtje dat jij wilt reageren op deze vacature. Zo kun je met elkaar in gesprek.
Als je eenmaal een account hebt aangemaakt en ingevuld waar je naar op zoek bent, dan kan het ook zijn dat een mogelijke nieuwe werkgever jou vindt via het platform. 

Nieuwe baan of leuke stage gevonden via Voordaan @Work? Dan ontvangt de vereniging hiervoor een financiële bijdrage. Dus je ondersteunt Voordaan er ook nog eens mee!