Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 1111Rik.jpg d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Bijzondere benoemingen

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 18 november is Marco van der Padt benoemd tot Erelid van Voordaan en Gijs Sleijffers als Lid van Verdienste.

Scheidend voorzitter Gijs Sleijffers sprak Marco van der Padt toe:

‘Marco, al meer dan veertien jaar ben jij actief in het onderhoud van het complex en de organisatie van de horeca. Jij bent de stille kracht die ervoor zorgt dat wij kunnen hockeyen. Elk weekend zijn de velden bespeelbaar omdat jij gedurende de hele week elke ochtend het blad blaast, de eikels ruimt, de netten, slagplanken en het hekwerk repareert en tussendoor, met hulp van anderen, het clubhuis van binnen en buiten schildert. 

Als blijk van waardering voor alles wat je voor Voordaan hebt gedaan en doet, heeft het bestuur besloten om jou voor te dragen als erelid van Voordaan. Ik hoop dat je nog lang met Voordaan verbonden zult zijn en we van jouw kennis, kunde en jouw onverdroten werkzaamheden gebruik van mogen blijven maken.

 Namens alle leden van Voordaan, bedankt!'

=============

  De nieuwe aangetreden voorzitter Pike Fabriek richtte het woord tot Gijs Sleijffers:

 ‘Als voltallig bestuur hebben wij besloten om Gijs Sleijffers te benoemen tot lid van verdienste.

 De gestructureerde wijze waarop Gijs de vereniging heeft bestuurd en georganiseerd is noemenswaardig. Met groot empathisch vermogen heeft hij achter de schermen een heldere verengingsstructuur neergezet waarin verantwoordelijkheden zijn gescheiden en een gezonde financiële basis is neergelegd. Hij heeft daarmee de vereniging toekomstbestendig gemaakt. Ook de besluitvorming rond de blaashal is zeer professioneel en zorgvuldig verlopen.

Een greep uit de gebeurtenissen die voor de leden niet altijd zichtbaar zijn geweest, maar die de periode van Gijs als voorzitter niet makkelijk hebben gemaakt: de netten achter het doel die door de wind geknakt waren, een uit de hand gelopen jeugdfeest, het vertrek van Ruud Venderbosch en het op orde brengen van de horeca, het tragische overlijden van Tjerk Faas, die tot het bestuur zou toetreden, het emotionele vertrek van Pieter Bos als coach bij Dames 1 en tot slot de coronacrisis.

Gijs, gefeliciteerd met deze bijzondere benoeming, wij zijn jou zeer dankbaar!’