Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 1111Rik.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg clubhuis Voordaan.jpg IMG_2420.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Bestuurswisselingen, ALV 18-11

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van woensdag 18 november 2020 hebben de volgende bestuurswisselingen plaatsgevonden:

Na vier jaar bestuur, waarvan één jaar als penningmeester en drie jaar als voorzitter, geeft Gijs Sleijffers het stokje door aan Pike Fabriek, huidig bestuurslid Jeugd. Gijs’ ambitie om de vereniging structureel op een hoger niveau te brengen, met behoud van het karakter van Voordaan, is geslaagd. Hij laat ons achter met een professioneel Jeugdbeleid, grip op financiën, de Voordaan Hockey Dome, een gastvrije horeca en strak regime op Voordaan Coronabeleid. We danken Gijs voor zijn enorme persoonlijke betrokkenheid, inspanningen en energie.

Michiel van Geel neemt als bestuurslid Jeugd de taak over van Pike Fabriek. Michiel komt uit een echt hockeygezin en heeft zelf altijd H1 overgangsklasse en hoofdklasse gespeeld. Zijn hockeykennis- en ervaring zijn zeer welkom bij het verder ontwikkelen van het jeugdbeleid. Sinds 2015 hockeyt Michiel in Heren Veteranen A van Voordaan. 

Onno Voorma is toegetreden als bestuurslid Sponsoring. Hij volgt Wouter Ensing op die het afgelopen voorjaar afscheid heeft genomen. Onno maakt al sinds 2017 deel uit van de sponsorcommissie. Hij speelt zelf in heren Sevens en was eerder Trimhockeylid. Aan hem de taak om in deze bijzondere tijden samen met zijn commissie sponsoren te binden aan Voordaan en acties in het teken van Samen Gezond Voordaan op te zetten.

Robert Franken, bij de meesten bekend als Skip, wordt bestuurslid Senioren. Onder deze verantwoordelijkheid vallen Senioren, Trimhockey en Sevens hockey. Hij neemt de taken over van Frits van Lingen die zich binnen het bestuur blijft bezighouden met Wedstrijdsecretariaat, Arbitrage, Zaalhockey en Sportiviteit & Tucht. Skip is sinds 1990 actief als speler bij Voordaan (Veteranen VL) en al jarenlang een zeer actieve vrijwilliger binnen de club. 


Het voltallige bestuur bestaat uit:

Pike Fabriek, Voorzitter
Frits van Lingen, Vice-voorzitter, Wedstrijdsecretariaat, Arbitrage, Zaalhockey en Sportiviteit & Tucht
Sander Engels, Bestuurslid Accommodatie & Horeca
Robert Franken, Bestuurslid Senioren
Michiel van Geel, Bestuurslid Jeugd
Eveline Hadewegg-Scheffer, Bestuurslid Tophockey
Dorrit Peters, Secretaris en Bestuurslid Communicatie, Vrijwilligers, Medische zaken, Ledenadministratie en Sportiviteit & Respect
Olivier Verburg, Penningmeester. Olivier verlengt zijn termijn met één jaar 
Onno Voorma, Bestuurslid Sponsoring

Een foto van het voltallige bestuur - op 1,5 meter - volgt zo spoedig mogelijk.