Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 1111Rik.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Vacatures voor vrijwilligers

Het clubhuis ligt er door de coronamaatregelen wat verlaten bij, maar achter de schermen zijn nog steeds veel vrijwilligers hard bezig om alles op en rond Voordaan goed te laten verlopen. Van het onderhoud van het clubhuis tot het indelen van scheidsrechters, en van het voorbereiden van het zaalseizoen tot het regelen van keepersuitrustingen. Voor al deze werkzaamheden leunt Voordaan op zo'n 400 vrijwilligers, die belangrijk, maar vooral leuk werk doen.

Op dit moment zijn de volgende vrijwilligersfuncties beschikbaar:

Twee Technisch Coördinatoren Talentontwikkeling
De Technisch Coördinatoren Talentontwikkeling (TCT) zijn als onderdeel van de Technische Staf Voordaan (TSV) verantwoordelijk voor het proces van teamindelingen, talentontwikkeling en passende begeleiding voor de jeugd.

Kijk hier voor meer informatie

Penningmeester Tophockey
De Penningmeester Tophockey stelt de budgetten voor de tophockeyteams op, en bewaakt en beoordeelt deze. Dit doe je samen met de Penningmeester van Voordaan, de Commissie Tophockey en de managers/coaches van Dames 1 en Heren 1. 

Kijk hier voor meer informatie

Twee leden voor de Dameselftalcommissie 
De dameselftalcommissie (DEC) is verantwoordelijk voor het indelen van spelers in teams. De commissie bestaat uit vier commissieleden met ieder een aantal teams onder haar hoede. De DEC is op zoek naar twee nieuwe leden die aanspreekpunt willen zijn voor de damesveteranen en voor de dames sevens.

Kijk hier voor meer informatie

Social media reporter
Als social media reporter maak je deel uit van de Communicatiecommissie. Het is een nieuwe rol die je zelf kunt vormgeven en inrichten. We zoeken iemand die ideeën heeft om onze social media accounts tot leven te brengen. De reposts, clubchallenges en leuke weetjes die jij plaatst van onze mooie club zorgen ervoor dat we onze leden meer met elkaar in verbinding brengen.

Kijk hier voor meer informatie