Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg IMG_2420.jpg 1111Rik.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Vacatures voor vrijwilligers

Door de coronamaatregelen is het nog wat stil op de club, maar achter de schermen zijn veel vrijwilligers hard bezig om alles op en rond Voordaan goed te laten verlopen. Van het onderhoud van het clubhuis tot het indelen van scheidsrechters, en van het voorbereiden van het zaalseizoen tot het regelen van keepersuitrustingen.
 
Voor al deze werkzaamheden leunt Voordaan op de inzet zo'n 150 vrijwilligers, die belangrijk, maar vooral leuk werk doen. Met zijn allen besteden zij in totaal 13.000 uur van hun vrije tijd aan deze mooie club.

Alleen dankzij de inzet van al deze vrijwilligers kan de club blijven draaien. Om alle commissieleden te bedanken voor hun inzet organiseren we elk jaar aan het einde van het seizoen een BBQ, ook is er een nieuwjaarsborrel. Wij zijn blij met je inzet; je doet iets goeds en zet je kennis in, je bouwt samen met ons aan een sportief Voordaan.

Op dit moment zijn de volgende vrijwilligersfuncties beschikbaar:

Lid Commissie Tophockey
Tophockey heeft ook dit jaar stilgelegen door Corona. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer genieten van onze topteams (Heren 1 en 2, Dames 1 en 2)! De eindverantwoordelijkheid voor de CTOP (Commissie Tophockey) op Voordaan kent een voorzitter (tevens bestuurslid), een penningmeester en minimaal 3 leden. We zijn op zoek naar minimaal 1 nieuw lid dat ons team komt versterken.
Klik hier voor meer informatie

Lid Dameselftalcommissie
De dameselftalcommissie (DEC) is verantwoordelijk voor het indelen van spelers in teams. De commissie bestaat uit vier commissieleden met ieder een aantal teams onder haar hoede. De DEC is op zoek naar twee nieuwe leden die aanspreekpunt willen zijn voor de damesveteranen en voor de dames sevens. Het is niet noodzakelijk dat je zelf in een veteranen- of sevensteam speelt, maar het is wel makkelijk.
Klik hier voor meer informatie

Lid Zaalcommissie
De zaalhockeycommissie is op zoek naar 2 nieuwe leden zodat aankomend seizoen het zaalhockeyen in onze eigen Voordaan Hockeydome weer mogelijk gemaakt kan worden.
Klik hier voor meer informatie

Communicatie Jeugd
Vind je het leuk om actief met het Dagelijks Bestuur Jeugd (DBJ) mee te denken over de communicatie? Ben je goed in het omzetten van informatie in lekker leesbare teksten om die vervolgens te plaatsen op de site van Voordaan, de app en socials, dan zoeken we jou. Als Communicatie Jeugd maak je ook deel uit van de Communicatie Commissie.
Klik hier voor meer informatie

Penningmeester Horeca
De horeca is hét sociale smeermiddel van onze vereniging. Hopelijk kunnen we daar binnenkort weer met z’n allen met volle teugen van genieten! De eindverantwoordelijkheid voor de horeca-activiteiten op Voordaan ligt bij de Stichting Horeca Accommodaties Groenekan (SHAG). De SHAG heeft een eigen bestuur bestaande uit een voorzitter, penningmeester en secretaris. De dagelijkse operationele uitvoering door onze BarCrew staat onder leiding van Chris Meijer. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiën van de SHAG.
Klik hier voor meer informatie

Lid Materiaalcommissie
De materiaalcommissie is verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste trainingsmateriaal binnen Voordaan. De materiaalcommissie draagt zorg voor het keepersmateriaal, het beheer van de lockers en het trainingsmateriaal. Binnen de materiaalcommissie komt de vacature vacant voor de verstrekking van trainingsmateriaal.
Klik hier voor meer informatie