Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg d1.jpg IMG_2420.jpg 1111Rik.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Toelichting op de maatregelen op Voordaan

Beste Voordaners, ouders van leden en trouwe toeschouwers,

Woensdag 26 augustus zijn alle leden en ouders van leden per e-mail op de hoogte gebracht van de extra regels en richtlijnen die in coronatijd gelden op Voordaan. Graag lichten we de achtergrond van deze besluiten toe en geven we meer helderheid over hoe we omgaan met toeschouwers op het complex.

Een van de grootste clubs van Nederland
Voordaan kent een gezonde ledenopbouw en behoort met 1.970 leden tot de grootste hockeyclubs van Nederland. Met op elke speeldag vier velden, twee teams per veld, acht teams die hebben gespeeld en acht teams die aankomen om te spelen, is ons complex gevuld. En daar bovenop komen de betrokken ouders en trouwe toeschouwers langs de lijn. Met deze aantallen kan op een normale zaterdag en zondag-competitiedag de 1,5 meter afstand niet worden gehandhaafd.

Besluit
We moeten in deze coronatijd een veilig verblijf op ons complex kunnen waarborgen om besmetting in groepen en als gevolg daarvan sluiting van het complex te voorkomen. Op 5 en 6 september gaan we een druk eerste speelweekend tegemoet. Het bestuur heeft daarom besloten - als verduidelijking bij de eerder gecommuniceerde richtlijnen - dat hockeyende leden en tegenstanders voorrang krijgen op ons complex.

Wij verzoeken daarom met klem:

- leden: kom met de fiets naar Voordaan. Houd je aan de aanwijzingen en begeleid rond wedstrijden je tegenstander in het naleven van de regels.

- ouders: blijf thuis en bezoek de wedstrijd van je kind(eren) NIET. Uiteraard zijn coach(es), manager(s) en scheidsrechters welkom. Breng je je kind(eren) toch met de auto, zet ze dan af en verlaat het terrein weer.

- alle toeschouwers: kom niet naar Voordaan, zowel zaterdag als zondag!

Wij willen natuurlijk niets liever dan ons complex openstellen voor alle betrokken leden en trouwe toeschouwers. Geeft een goed verloop van het eerste speelweekend van 5 en 6 september ons de aanleiding om de genomen maatregelen af te zwakken, dan stellen wij onze besluiten uiteraard bij. Zonder bericht hierover blijven de besluiten van kracht.

Corona informatiepagina
Bekijk de speciaal ingerichte Corona informatiepagina op de website van Voordaan voor de coronarichtlijnen en informatieleaflets voor leden en tegenstanders.

Dank
Het bestuur heeft al het mogelijke gedaan om het seizoen met al haar beperkingen en maatregelen te kunnen opstarten. Er is door vrijwilligers enorm veel werk verzet om alles op tijd gereed te krijgen. Speciale dank gaat uit naar de klussers die het complex corona-proof hebben gemaakt. De communicatiecommissie: Tanja Braun en Bram Hahn, Dagelijks bestuur Jeugd: Wendelien de Levita en Claudia Druppers voor de vormgeving.

Houd rekening met elkaar, zo kunnen we veilig en met plezier hockeyen!

Namens het bestuur,

 

Gijs Sleijffers
Voorzitter