Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
1111Rik.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Houd Voordaan schoon

Beste (jongste) jeugdleden en senioren leden. Het is geweldig om te zien dat met het opstarten van de trainingen het clubleven weer langzaam op gang komt. Om ervoor te zorgen dat alle teams optimaal kunnen trainen, worden alle velden en het terrein dagelijks met grote zorg onderhouden. Maar we zien helaas dat er steeds meer rotzooi op en rond de velden en het terras achterblijft.

Daarom deze vriendelijke, maar dringende verzoeken en mededelingen:

* Raap je rommel op en langs het veld en op het terras op en gooi deze weg. Er staan bij elk veld meerdere kliko's. En tref je nog rommel aan van een ander, raap die dan ook even op. De dug-outs mogen sowieso nog steeds niet gebruikt worden in verband met de 1,5 meter-afstandsregel, maar ook daar mag natuurlijk geen rotzooi achterblijven.

* Alle trainingsmaterialen (ballen en pionnen) moeten na elke training verzameld worden in de trainingstas. Ben je het laatste team dat die dag traint? Neem de tas dan mee naar het clubhuis en gebruik de desinfecteerspray zodat alles klaar is voor de volgende dag.

* Keeperstassen moeten worden opgeborgen in hun locker. Tassen die los in de berging achter het clubhuis staan, worden verwijderd. 

* Achtergelaten bidons en flesjes moeten we in verband met de corona-maatregelen direct weggooien.

* Alle kleding, scheenbeschermers, sticks en dergelijke die achterblijven, worden in de bak met gevonden voorwerpen in de berging achter het clubhuis gelegd. Spullen die niet vóór 17 juli zijn opgehaald, gaan naar een goed doel.

We zijn trots op ons prachtige complex en het gezellige clubhuis. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat het ook mooi en opgeruimd blijft. Ook dat is Samen Voordaan!

Dank voor jullie medewerking!
Bestuur MMHC Voordaan