Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
IMG_2420.jpg clubhuis Voordaan.jpg d1.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Pieter vertrekt, Pike begint.

Na een paar intensieve jaren stopt Pieter Janse als bestuurslid Jeugd. Pike Fabriek neemt het van hem over. Samen kijken ze terug en vooruit.

Pike over het werk van Pieter: "Ik zie een heleboel lol op het veld. En een mooie structuur binnen de organisatie. Daarop kunnen we verder bouwen. We gaan de jeugdopleiding nog verder vormgeven.”

Pieter: "We hebben eencultuuromslag gemaakt. Iedereen vindt het leuk om samen te hockeyen. Daarin hebben we de afgelopen jaren veel gewonnen”.

Pike: "Plezier is echt het allerbelangrijkste. En wij moeten dat faciliteren. Dat betekent zo goed mogelijk organiseren. De trainingen goed begeleiden, trainingstijden moeten in orde zijn, de samenstelling van de teams moet kloppen. Dat is de afgelopen jaren ingezet en daar gaan we mee verder.”

"Pieter heeft ervoor gezorgd dat er nu een filosofie is op de club over hoe we spelers willen opleiden. Hoe zorg je ervoor dat alle jeugd de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Dat iedereen beter wordt op zijn eigen niveau. En dat dat op een eerlijke manier gebeurt. Ik heb er zin in om daar aan verder te werken.”

Pieter: "Het was een pittige klus. Om privé, werk en Voordaan te combineren. Maar ik ben er trots op dat we iets hebben neergezet de afgelopen jaren. Dat we een ommezwaai hebben gemaakt bij de jeugd en in de organisatie. "

Wat geef je mee aan Pike, Pieter? "Ga stap voor stap. Beter éénding goed doen dan veel dingen half. Samen Voordaan! Ouders en kinderen, iedereen zet zich in. En dat maakt Voordaan zo leuk!”

 

Het Dagelijks Bestuur Jeugd