Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg clubhuis Voordaan.jpg d1.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg IMG_2420.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Aanmelden voor jeugd prestatief hockeyen op Voordaan

Op Voordaan vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten van het hockey. Iedereen speelt hockey namelijk voor zijn plezier. Voor sommige jeugdleden blijft de hockeywedstrijdsport een sport die je vooral voor je plezier met je vrienden beoefent. Andere spelers willen meer, willen het maximale uit zichzelf en hun team halen en willen alles bereiken wat binnen een wedstrijdsport te behalen is. Dit zijn vaak ook de spelers die over net wat meer hockey kwaliteit beschikken dan hun leeftijdsgenoten. Aan spelers die komend seizoen uitkomen in de C-, B-, of A-categorie vraagt Voordaan wie in aanmerking wilt komen voor een prestatief spelend jeugdteam.


Prestatief hockey wordt in de C-,B-, A-categorie gespeeld binnen de topjeugd- en sterkteteams.


Wat betekent spelen in een prestatief team?

  • Je zorgt ervoor dat je uitgerust en optimaal voorbereid aan wedstrijden en trainingen begint
  • Je bent in staat goed te plannen waardoor je ook op school goed kan presteren 
  • Je geeft een hogere prioriteit aan hockey dan aan andere sporten of vrijetijdsactiviteiten
  • Je bent aanwezig bij alle wedstrijden en trainingen (met uitzondering van ziekte, bijzondere familieomstandigheden en bijzondere studieproblemen)
  • Je bent mentaal en fysiek in staat om op hogere intensiteit te sporten

Ben jij zo’n hockeyer en speel jij komend seizoen (2018-2019) in de C-, B-, of A-categorie? Dan wil jij graag hockeyen in een prestatief team. Hiervoor kan jij je aanmelden! Volg hiervoor de volgende procedure:


Het opgeven voor prestatief hockey gaat als volgt:

  1. Log rechtsboven op de website in op ‘MIJN VOORDAAN’
  2. Klik vervolgens in het menu bovenin op ‘club'
  3. Klik op ‘evenementen’
  4. Je ziet nu een evenement genaamd "Opgave Prestatief hockey junioren ABC”
  5. Meld je nu aan of af voor prestatief hockey (desgewenst kan je een opmerking erbij plaatsen)
  6. Vergeet na invullen niet op opslaan én verzenden te klikken!


Aanmeldingen voor jeugd prestatief hockey kan tot en met 12 mei 2018. Wanneer de Technische Staf Voordaan alle aanmeldingen binnen heeft bekijken ze, op basis van de 2 beoordelingsrondes en meerdere observaties gedurende het seizoen, wie in aanmerking komt voor het hockeyen in een prestatief spelend team. 


Trainingsweken voor de 1e lijns topjeugd (A1, B1, C1)

Indien de competitie geheel ten einde is, trainen alleen de voorlopig nieuw samengestelde 1e lijns topjeugd teams met een trainingsgroep van tussen de 15 en 20 spelers nog tot uiterlijk eind juni. Er worden eventueel ook oefenwedstrijden gespeeld om te kijken hoe de spelers zich in het spel tot elkaar verhouden. Deze trainingsweken zijn de toetsing van de bevindingen die opgedaan zijn in het lopende seizoen. Na deze trainingsweken worden óók de selecties voor de 1e lijns topjeugd definitief gemaakt.


LET OP! Aanmeldingen voor jeugd prestatief hockey kan tot en met 12 mei 2018 en kan alleen als je volgend seizoen in de C-, B-, of A-categorie speelt.


 

* geen inlogcode? Stuur een mail naar [email protected]