Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-72.jpg d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 1111Rik.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Technisch coördinator gezocht voor D-E-F-jeugd

Naast de huidige technisch-coördinator voor de jongste-jeugd (Jacqueline Knottenbelt) is Voordaan voor komend seizoen op zoek naar een tweede Technisch Coördinator voor de jongste-jeugd afdeling. Zodoende wilt de vereniging een volgende stap zetten in een professionele jeugdopleiding.

 

 

Wat houdt de functie in?

 

De 2 technisch coördinatoren DEF organiseren en verzorgen gezamenlijk workshops en bijeenkomsten voor trainers en coaches. Daarnaast zijn ze een aanspreekpunt zijn voor de trainers en coaches op hockey inhoudelijke vlak.

Voor aanvang van het seizoen werven zij trainers en voeren zij gedurende het seizoen evaluatiegesprekken met de trainers en coaches. De technisch coördinatoren zijn bovendien zichtbaar op de zaterdag ter ondersteuning van de coaches. Zij ontwikkelen voortdurend nieuwe oefenstof en coördineren de trainingen om zodoende de trainers te ondersteunen in hun functie.

 

Wie zoeken wij?

 

Een technisch coördinator van Voordaan heeft de volgende kenmerken:

·       In het bezit van een HT3/TM3 diploma en/of een brede ervaring in de hockeysport

·       Is gemotiveerd om door positieve coaching spelers te ontwikkelen middels vertrouwen te geven in hun eigen kunnen.

·       Staat achter het principe van leerdoelen gaan boven resultaatdoelen.

·       Is een teamspeler: opereert vanuit een teamgedachte, prikkelt en enthousiasmeert andere kaderleden elkaar te verbeteren.

·       Heeft doorzettingsvermogen, daagt zichzelf uit en is gemotiveerd zich te ontwikkelen.

·       Heeft aandacht voor team- en individuele doelen, met name op het gebied van ontwikkeling.

 

Solliciteren?

 

Heb je interesse en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan voor maandag 2 april je e-mail met motivatie en CV naar Danny Post, Technisch Manager Jeugd,

E-mail:   [email protected].
Ook voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Danny Post.