Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-13.jpg clubhuis Voordaan.jpg IMG_2420.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg d1.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Vrijwilligers bedankt!

Gisteren,  tijdens de laatste ALV dit seizoen zijn een aantal leden benoemd tot Lid van Verdiensten .

Lid van Verdiensten word je niet zomaar, dan heb je je echt op een bijzondere en langdurige wijze ingezet voor Voordaan.

  • Tjerk Hobma, heeft het trimhockey binnen Voordaan op de kaart gezet. In 10 jaar tijd is deze club uitgegroeid tot zo’n 115 actieve leden en een wachtlijst.
  • Marco van der Padt, sinds 2010 actief binnen de SHAG. Als voorzitter SHAG en klusser in de breedste zin van het woord  binnen de accommodatie.Daarnaast 8 jaar actief als coach binnen de jeugd en 15 jaar als scheidsrechter op zaterdagen.
  • Anne Marie Goorkate, sinds 2010 zeer actief bezig geweest met communicatie in alle vormen. Als grafisch ontwerpster, ontwikkeling nieuwe website en app, Facebook, Instagram en Voordaan TV. Redactie Nieuwsbrief  en communicatie & PR vanuit CTOP.   
  • Sanne de Jong, trainingen aan jeugdteams vanaf 2003  gedurende een aantal jaar, Lid van de CTOP gedurende 4 jaar en vanaf 2008 actief binnen de redactie Nieuwsbrief.
  • Auke Bos, sinds 2007 wekelijks  actief met onderhoud velden. In de jaren daarvoor actief als jeugdscheidsrechter.
  • Bart Bernink, sinds 2010 zaalhockey coördinator senioren en jeugd en scheidsrechter zowel in de zaal als op veld.

En daarmee hebben we onze lijst met Leden van Verdiensten uitgebreid met 6 zeer verdienstelijke leden!


Tijdens de Vrijwilligersavond aansluitend op de ALV zijn een aantal vrijwilligers extra in het zonnetje gezet. De Scheidsrechterstrofee ging naar Anika van Druten, als dank voor haar inzet (als dan niet gepland) om te fluiten. Het Bord van Verdiensten werd uitgereikt aan Anton Merkens. Anton heeft gedurende 8 jaar de keepersmaterialen tip top verzorgd.

De Vrijwilligers van het Jaar zijn dit keer met z’n tweeën, Inez Ruiter voor haar inrichting  van ons clubhuis en Joost Huijbregts voor zijn bijzondere inzet voor de jeugd.

 Het seizoen zit erop, vele veld-en zaalkampioenen rijker maken we ons op voor een welverdiende vakantie, niet te lang, want de voorbereiding voor het nieuwe seizoen staat al bijna weer voor de deur.

Toch wil ik, op de valreep, nog even jullie aandacht vragen voor de vacatures die nog open staan.
Kijk op de website onder de button Vrijwilligers voor een aantal functies die wij dolgraag vervuld willen zien!   

Dank jullie allen voor weer een prachtig seizoen!

Mede namens het bestuur,

Aafke van Mourik, [email protected]