Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-72.jpg d1.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg IMG_2420.jpg clubhuis Voordaan.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Heren 1 gaat Europa in. Help ze op weg naar Wettingen!

Heren 1 gaat naar de de EuroHockey Indoor Club Cup 2025 in Zwitserland. Dat kun je vergelijken met de Champions League, maar dan voor zaalhockey.

Dat zit zo. Afgelopen zaalseizoen presteerde Heren 1  iets onvoorstelbaars door de finale te halen van het Nederlands Kampioenschap Zaalhockey. In de eindstrijd was Rotterdam te sterk, maar tweede van Nederland was desondanks een uniek en onvergetelijk resultaat.

Rotterdam niet, Voordaan wel
En dat krijgt nu een staartje.... Rotterdam heeft zich vorige week teruggetrokken uit het toernooi omdat het niet te verenigen is met de rest van zijn programma. Daarop heeft de KNHB Voordaan benaderd met het verzoek de plek van Rotterdam op te vullen.

Hierover is de afgelopen week achter de schermen in het team en met de club over gesproken. Omdat het zo'n unieke kans is voor de club, maar bovenal voor de jongens, is besloten dat Heren 1 zal deelnemen aan het toernooi dat plaatsvindt van 21-23 februari 2025 in Wettingen (Zwitserland), om daar de Voordaankleuren te verdedigen op internationaal niveau. Tegenstanders zijn onder meer Europese topclubs als het Duitse Mannheimer HC en Royal Léopold Club uit Brussel.

Wat betekent dit voor Heren 1?
Het team gaat twee keer per week trainen en zal tijdens de reguliere veldvoorbereiding (naast de vier reguliere trainingen!) in de zaal doortrainen. 
Deelname betekent ook dat ze, op het startgeld van het toernooi na, alle kosten zelf moeten opbrengen. Ze zullen dus naast de 'reguliere' kosten extra geld moeten ophalen om naar Wettingen af te reizen, te verblijven, te eten en te drinken enzovoorts. En daar kunnen ze de hulp van alle fans goed bij gebruiken. 

Concreet komt het hierop neer: help het team, onze club, met een financiële bijdrage op onze 'Weg naar Wettingen'. Elke bijdrage, klein of groot, helpt ons om deze unieke missie mogelijk te maken! 

Help Heren 1 op Weg naar Wettingen 
Wil je Heren 1 steunen met een bijdrage, dan kun je gebruik maken van onderstaande link. Die leidt naar een betaalverzoek waarin je zelf een bedrag kunt invullen.


Bij voorbaat heel veel dank voor je steun en wellicht tot in Wettingen?

Voordaan Heren 1
#samenvoordaan

foto: Michiel van IJzendoorn