Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
d1.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg IMG_2420.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Jeu-de-boules op Voordaan

Voor wie het nog niet is opgevallen, Voordaan is sinds de start van het nieuwe seizoen een jeu-de-boulesbaan rijker. De twee banen met officiële afmeting liggen tussen het clubhuis en het vernieuwde veld 5. De baan is er voor alle leden en kan vrij worden gebruikt. 

Hoezo een jeu-de-boulesbaan op Voordaan?
Het idee leefde al een paar jaar bij een paar (nu) oud-bestuursleden om op het complex ruimte te maken voor zo'n baan. Niet omdat we de ambitie hebben om een omnivereniging te worden, maar als leuke, gezellige en verbindende invulling van ons motto 'Een leven lang Voordaan’. Daarmee bedoelen we dat je van jong tot oud actief moet kunnen zijn op onze club, de plek waar je graag verblijft en mooie momenten beleeft. 

Van idee tot werkelijkheid: Samen Voordaan
Het idee werd concreet bij de vervanging van veld 5. De jeu-de-boulesbaan kon kostenneutraal aangelegd worden door hergebruik van oude materialen van veld 3 en 4: de lava-ondergrond, stoepbanden en hekwerk en bankjes. Daarvoor is 8 meter afgesnoept van veld 5. Met de tomeloze creatieve inzet van de kluscommissie, die er afgelopen zomer avond in avond uit aan gewerkt hebben en een paar liefhebbende oud-bestuursleden als sponsors is de baan echt een mooie aanvulling op ons complex. En een win-win is dat er door de aanleg ruimte is ontstaan voor extra fietsparkeerplekken. 

Uitnodiging aan alle leden
We nodigen alle Voordaners uit om gebruik te maken van de baan! (Jeugd) leden, ouders van leden, bijzondere leden, sponsoren en supporters. Leuk als teambuilding of gewoon voor fun. Voor ouders, opa’s en oma’s om de tijd te doden tijdens de vrijdagmiddag benjamins training of op zaterdag of zondag rondom je eigen wedstrijd. Maak het helemaal af met een Franse lunch met pastis of borrelplank met flesje wijn. Mail [email protected] of spreek Chris aan op Voordaan. Er komt nog een activiteitenkalender. Heb je zelf een idee voor een activiteit, neem contact op met [email protected] of [email protected]

Voor als je er de ballen van snapt.. 
Aan het hek van de baan hangt een bord met de spelregels. Breng je eigen ballen mee, of leen een setje achter de bar. Is de baan vrij, dan kun je spelen. Het enige wat we van je vragen is de baan netjes achter te laten.


Oud-voorzitter Pike Fabriek en Frits van Lingen van de Duurzaamheidscommissie
gooien de eerste ballen op de nieuwe jeu-de-boulesbaan