Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
d1.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg IMG_2420.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Update sponsorcommissie

Afgelopen maanden is de sponsorcommissie druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. In samenwerking met Dames 1 heeft De Workout zich nog een jaar aan Voordaan verbonden en zijn zij zelfs naamgever geworden van Veld 3. Ook voor de leden van Voordaan komt er een mooie actie aan deze winter!

Ook zijn er enkele nieuwe sponsoren toegetreden tot de businessclub van Voordaan. CKH Advocaten uit Utrecht, gespecialiseerd in o.a. arbeids- en ondernemersrecht en Aannemersbedrijf Bos & Zn B.V., de lokale aannemer die al vele huizen in Utrecht en omstreken heeft verbouwd, verbinden zich bijvoorbeeld voor 3 jaar aan Voordaan. En Winkelcentrum de Gaard, waar veel van onze leden graag komen, is een samenwerking voor 5 jaar aangegaan! 

Onze focus ligt behalve op de bestaande en nieuwe sponsoren ook op duurzaamheid. Op het thema duurzaamheid zijn wij momenteel een concept aan het uitwerken om meer duurzame partners aan Voordaan te verbinden.  Daarbij kunnen wij overigens nog extra hulp gebruiken! Wil je een maatschappelijke rol vervullen die je veel voldoening geeft en heb je enige affiniteit met duurzaamheid en/of een commerciële achtergrond dan ben je bij ons van harte welkom!  Hulp kunnen wij zowel voor de korte als de lange termijn gebruiken en het kost je niet veel tijd, maar geeft wel veel voldoening! Neem contact met ons op via [email protected]!

Tot slot: wij hebben de sponsoringsmogelijkheden bij Voordaan heel toegankelijk gemaakt. In bijgaande PDF tref je meer informatie. Door het sponsoren van Voordaan treedt je toe tot onze Businessclub en krijg je exposure. Maar misschien nog wel belangrijker: je helpt de club nog mooier te worden!