Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-72.jpg d1.jpg IMG_2420.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 1111Rik.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Onze vertrouwenspersonen

Iedereen wil met plezier hockeyen, coachen, training geven, fluiten, langs de lijn staan op Voordaan. Soms lukt dat helaas niet. Je voelt je sociaal onveilig. Je wordt bijvoorbeeld buitengesloten of gepest, gekleineerd, genegeerd of niet gehoord, (seksueel) geïntimideerd, bedreigd of gediscrimineerd. Of je ziet het bij anderen gebeuren.

Wil jij erover praten? Dan kun je op Voordaan terecht bij één van de drie interne vertrouwenspersonen. Die kunnen je ondersteunen bij het oplossen van het probleem. 

Samen bespreken we de mogelijkheden.  Je kiest zelf de oplossing die het beste bij je past. Jij houdt de regie! De vertrouwenspersoon kan het probleem niet voor je oplossen, maar kan je wel ondersteunen door bijvoorbeeld:
● een luisterend oor te bieden
● mee te denken over de mogelijkheden
● samen een gesprek voor te bereiden
● eventueel mee te gaan naar een gesprek
● of te ondersteunen bij een officiële klachtenprocedure.

Je hoeft niet altijd meteen iets te doen, soms is samen praten al voldoende!

Een gesprek met een vertrouwenspersoon is uiteraard vertrouwelijk. Tenzij het gaat om strafbare feiten. Het kan zijn dat je bij de vertrouwenspersoon niet bij het juiste adres bent, dan zoeken we  samen een plek waar ze je wel kunnen helpen.

Wil je met één van de vertrouwenspersonen in gesprek? Stuur ons dan een mail: [email protected]

Wil je liever met iemand buiten Voordaan in gesprek? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt bijvoorbeeld contact opnemen met een van de externe vertrouwenspersonen van de KNHB: Chantal Mies (030-3077613)  of Eline van Zinnicq- Bergmann (030-3077672)

We stellen ons graag aan je voor



Hoi! Mijn naam is Merle van Selm. Ik ben 26 jaar oud en nu vijf jaar woonachtig in Utrecht. Ik ben als psycholoog werkzaam bij Altrecht in een gesloten kliniek voor mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen. Op Voordaan speel ik in Dames 8 en train/coach ik met veel plezier Heren 9! Hier ben ik dan ook vaak te vinden voor hockey en de bijbehorende gezelligheid op ons terras of langs de lijn. Als je vragen hebt over veilig sporten of je wil gewoon een praatje maken, spreek me dan vooral aan!



Mijn naam is Hermine Schure-Roerdink, ik ben 49 jaar oud. Ik ben ZZP'er in de onderwijsdienstverlening en werk als remedial teacher en vertrouwenspersoon in het onderwijs. Thema’s waar ik goed mee bekend ben, zijn leervoorwaarden, emoties bij leren en sociale veiligheid. 
Sinds 2014 ben ik betrokken bij Voordaan vanwege hockeyende zoons bij de jongste jeugd/ junioren. Sociale veiligheid vind ik een belangrijk thema en ik zet me dan ook heel graag in als vertrouwenspersoon bij Voordaan!




Hi, ik ben Bas Rijsdijk. Al lid van Voordaan sinds 1990. Inmiddels speel ik bij de oude mannen in heren 45+A. In al die jaren heb ik heel wat functies bekleed en heb zo de club goed leren kennen. Verder ben ik ben met heel veel plezier huisarts in Amersfoort in een boeiende diverse wijk. Vanaf het begin ben ik betrokken als vertrouwenscontactpersoon.