Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
1111Rik.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg d1.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Alles over het tenue

Het seizoen gaat weer van start, dus is het tijd om te zorgen dat je tenue ook weer helemaal in orde is. Ben je een nieuw lid, ben je ergens uitgegroeid of is er iets aan vervanging toe? Lees dan even door. 

Duurzame clubkleding
We zijn trots op het mooie tenue dat we sinds vorig seizoen hebben. We hopen een duurzaam tenue te hebben ontwikkeld, zo is bijvoorbeeld het thuisshirt gemaakt van PET-flessen. Met dank aan de sponsoring van Reece en Intersport kun je het tenue voordelig aanschaffen, gemiddeld met 20 procent korting. 

Waar schaf ik mijn clubkleding aan? 
Clubkleding kan worden aangeschaft via de webshop van Reece of in de winkel van Intersport in Utrecht

Webshop van Reece
In de webshop van Reece is naast het tenue ook een ruim aanbod te vinden van kleding, sticks, tassen, etc. Goed om te weten is dat van elke aankoop die via de webshop wordt gedaan ook Voordaan een bijdrage krijgt. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld weer trainingsmaterialen aanschaffen. Dus koop iets moois voor jezelf en help de club en onze sponsoren. 

Winkel van Intersport 
In de winkel van Intersport in Utrecht is ons tenue ook te koop. Zij hebben een uitgebreide hockey-afdeling. Daar kun je de kleding ook passen, dan weet je zeker dat de je de goede maat aanschaft. Op al je aankopen kun je 2,5 procent korting krijgen voor jezelf en 2,5 procent voor de club als je gebruikt maakt van de Intersport Club App. Deze kun je downloaden voor iPhone of Android via deze link. Gebruik als activatiecode: voordaan (zie de afbeelding voor uitleg over de registratie of open de bijlage onderaan dit bericht voor een grotere weergave).

 

Maatvoering van het Voordaan-tenue
Het Voordaan-shirt is er in maat 128 tot XXL. De jeugdmaten zijn unisex. Dames- en herenshirts zijn er vanaf maat XS. 

Aanbieding: trui met Voordaan-logo
Wil je een fijne hoodie voor tijdens de training of na de wedstrijd? Er is nu een actie in samenwerking met Intersport Utrecht voor 29,99 met gratis Voordaan Logo.  Deze actie is verlengd, in september kan je hier alleen of met je team nog gebruik van maken. Ga hiervoor naar de winkel van Intersport in Utrecht. Als je met je team andere kleding wil laten bedrukken met bijvoorbeeld naam of rugnummer, dan kun je terecht bij Intersport of Yourstyle.



Sponsoring op je tenue? 
Wil je jouw team laten sponsoren? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via [email protected]. Voordaan rekent geen kosten (sponsorbijdrage ten gunste van Voordaan) voor het sponsoren van teamkleding, behalve wanneer er logo’s gedrukt worden op het wedstrijdtenue/shirt van Voordaan. Het logo van Voordaan mag alleen worden gebruikt op kleding die wordt besteld via de Reece Webshop of via Intersport. 

Liever tweedehands clubkleding? 
Op Facebook is er een groep voor tweedehands aankopen & verkopen: Voordaan Hockeyspullen Markt